nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je nenavadna političarka, ki je razburila splet?

12. 5. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
obrenka-slijepčević

Obrenka Slijepčević foto: N1Info.ba

Po družbenih omrežjih kroži posnetek iz državnega zbora, na katerem je javnost šokirala močno naličena ženska z bizarno verbalno in neverbalno komunikacijo.

Posnetek iz Državnega zbora Republike Srbije je zelo milo rečeno šokiral javnost. Video namreč prikazuje bizaren govor nenavadne ženske, ki sila samozavestno nagovarja poslance. O čem natanko je tekla beseda, je naključnemu gledalcu zaradi zmedene vsebine težko razbrati, je pa spletno publiko vznemirilo predvsem spoznanje, da ne gre za igrano ali šaljivo zasnovano vsebino, pač pa čisto pravi posnetek iz državnega zbora, ob katerem se prisotni hahljajo, držijo za glavo in nejeverno zrejo v govornico.

Medtem ko si posnetek lahko ogledate pod objavo, pa naj vam odgovorimo na vprašanje, ki si ga zastavi čisto vsak, ko prvič vidi nenavadno žensko. Kdo je svetlolaska in kaj dela v državnem zboru?

Obrenka Slijepčević foto: N1Info.ba

Njeno ime je Obrenka Slijepčević, v poslanski družbi pa se ni znašla po nekem nenavadnem naključju. Obrenka je namreč predsednica Komisije za ugotavljanje nasprotja interesov. Kot poročajo bosanski in srbski mediji, 54-letnica živi v Banja Luki, kjer je diplomirala na Pravni fakulteti. V preteklosti je bila zaposlena na Zavodu za gradnjo Republike Srbske oziroma v originalu Zavod za izgradnju v Republiki Srbski, delala je tudi v Državnem tožilstvu Republike Srbske, najprej kot sekretarka, nato pa kot vodja oddelka, leta 2000 pa je zasedla položaj izvršne sekretarke Visokega sodnega in tožilskega sveta Republike Srbske. Obrenka je zaključila tudi poslovno šolo za PR, zato se je ukvarjala tudi z odnosi z javnostmi tožilstva. Leta 2009 jo je Skupščina RS izvolila za predsednico državne Komisije za ugotavljanje nasprotja interesov, tako da je bila na to funkcijo skupno izvoljena kar štirikrat.

Obrenkine sposobnosti so kot kaže veliko večje, kot je mogoče oceniti na podlagi posnetkov, ki polnijo splet ...

prejšnji članek
Znano ali bodo še snemali Delovno akcijo
Svet slavnih
Znano ali bodo še snemali Delovno akcijo
naslednji članek
Dramatičen konec eksperimenta Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Dramatičen konec eksperimenta Poroka na prvi pogled