profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znano ali bodo še snemali Delovno akcijo

12. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Delovna akcija

Delovna akcija foto: VOYO

Kaj se bo zgodilo z Delovno akcijo in zakaj so se porodili dvomi v poštene ljudi?

Priljubljeno oddajo Delavna akcija so večkrat zasenčile manj prijetne podrobnosti izbranih družin, ki so pricurljale na plan in za katere bi bilo za javno podobo oddaje bolje, da bi zanje izvedeli, preden so zavihali rokave. Čeprav ob tem ne smemo spregledati truda in poslanstva dobrodelnega projekta, pa se je mnogim porodilo vprašanje ali bo TV hiša še nadaljevala s projektom.

Kot jasno poudarjajo na POP TV, vsako družino in posameznike, ki jim dom prenovijo, skrbno izberejo na podlagi več uradnih dokazil ter v upanju, da jim bodo vsaj malo polepšali življenje, zato tudi v bodoče ostaja njihovo vodilo enako. Prijave v novo sezono so namreč že odprte, mojstri bodo tako še spreminjali življenja, le prav bi bilo, da najdejo pot do vrat, kjer jih resnično potrebujejo.

Delovna Akcija, Ana Praznik foto: POP TV

Vabljeni torej, da na Delovna akcijo prijavite lastnike nepremičnin, ki navkljub trudu in bitki za boljše življenje bivajo v težkih razmerah, mi pa stiskamo pesti, da nas bodo lahko ustvarjalci v naslednji sezoni ganili z novimi osupljivimi prenovami.

Za tiste, ki pa imajo pogum, da navkljub lažem in prikrivanju dejanskega stanja stopijo pred kamere, pa je morda moder dodaten razmislek, saj resnica še prehitro pride na plan, kar ne le da za seboj pušča madeže, ki jih je težko izmiti, ampak pripenja etiketo tudi vsem tistim, ki niso nič krivi …

Delovna akcija gre torej s polno paro naprej. Naj jo spremljajo vera v dobre ljudi, toplina v srcu, nasmehi in hvaležnost. AKCIJA!

prejšnji članek
Luka Sešek navdušil s priredbo pesmi Michaela Bubleja
Svet slavnih
Luka Sešek navdušil s priredbo pesmi Michaela Bubleja
naslednji članek
Kdo je nenavadna političarka, ki je razburila splet?
Svet slavnih
Kdo je nenavadna političarka, ki je razburila splet?
#obraziavenija
obraziavenija