nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je Rebeka Dremelj z možem razveselila starejšo hči

23. 8. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Rebeka Dremelj je prvič prosila za skupno fotografijo

Vse je enkrat prvič, tudi za Rebeko Dremelj foto: M24

Na koncu je priznala, da je tudi sama postala njihova oboževalka. Le o kom bi lahko govorila?

Rebeka Dremelj je z možem Sandijem hči Šajano in njeno prijateljico včeraj odpeljala v hrvaški Varaždin, ki je od njim domačih Brežic oddaljen slabo uro in pol. Razlog? Dekleti sta peljala na koncert trenutno ene izmed najbolj priljubljenih skupin v regiji, na koncert slovenske skupine Joker Out. Rezultat? Vsestranska Rebeka je na koncu priznala, da je tudi sama postala oboževalka fantov, ki so se v regiji uveljavili po uspešnem nastopu na izboru za pesem Evrovizije. 

"A kje sva? V Varaždinu, na koncertu skupine Joker Out! Sva peljala Šajano in njeno prijateljico. In veste, kaj bom rekla? Fantje so ponos Slovenije in če to spregledamo, smo pa res bedaki. Cel stadion Hrvatov poje slovenske pesmi. To se načeloma ne dogaja, a ne? Ponavadi Slovenci pojemo hrvaške pesmi! Bravo fantje! Ostanite to, kar ste. Svet imate na dlani, ne izpustite te priložnosti," je zapisala v pohvali, ki jo je namenila skupini. Dekleti sta se najbolj razveselili dejstva, da jima je Rebeka omogočila ogled tonske vaje. Kar verjetno pomeni, da sta spoznali tudi člane skupine. Rebeka je k vsemu še zapisala: "Bravo, res so carji. Zdaj sem še jaz ratala njihova fanica."

Dobrodelna Rebeka

Sicer pa se tudi Rebeka sama pripravlja na svoj koncert, ki ga bo v Domžalah pripravila skupaj z dekleti iz zasedbe Bepop. Po poplavah, ki so prizadele Slovenijo, so se dekleta odločila, da ga bodo posvetila dobrodelnosti. Priljubljene Bepopovke in energična Rebeka Dremelj se bodo tokrat združile na odru v Domžalah in to v imenu humanitarnosti. Koncert, ki se obeta kot poseben glasbeni dogodek, bo hkrati tudi izjemen korak k pomoči prizadetim ob poplavah. Skupaj na enem odru, s spremljajočim bandom in s skupnimi močmi bodo ustvarili več kot le glasbeni dogodek - ustvarili bodo priložnost za upanje, solidarnost in podporo tistim, ki so izgubili v naravni nesreči.

Rebeka Dremelj, Bepop foto: Promo foto / Menart Records

Njihovo skupno odločitev za prvo združitev na odru v Domžalah v sredo,20. septembra, so spremenile in med prvimi glasbeniki naznanile, da ga bodo izvedle za dober namen ter navdihnile mnoge glasbenike, da so in bodo ravnali podobno. Denar od prodaje vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah, ki so se nedavno zgodile in prizadele marsikoga v Sloveniji. Poudarek na humanitarnosti dodaja dodatno dimenzijo koncertu, saj bo vsaka pesem in vsak aplavz simbol upanja in podpore za tiste, ki so izgubili svoje domove in premoženje.

Koncert bo obenem tudi spodbuda za tiste, ki se trudijo obnoviti in si povrniti izgubljeno. Na koncu je ta glasbeni dogodek z združeno močjo Bepopovk in Rebeke več kot le koncert. Je izjava o človeški dobroti, podpori v težkih časih in odsev tega, kar lahko dosežemo, ko se združimo v imenu dobrega. Ne le da bodo obiskovalci deležni nepozabnega glasbenega užitka, ampak bodo tudi soustvarjali spremembo in pomagali tistim, ki to najbolj potrebujejo. Koncert je na sporedu v sredo, 20. septembra, ob 19.00 uri v Kulturnem centru Franca Bernika Domžale.

prejšnji članek
Darja Gajšek poletela z jadralnim padalom
Svet slavnih
Darja Gajšek poletela z jadralnim padalom
naslednji članek
Chorchypu poplave uničile projekt, a se ne bo predal
Svet slavnih
Chorchypu poplave uničile projekt, a se ne bo predal