zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj se Deželah boji Avdićeve vrnitve v studio?

27. 8. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Miha Deželak, Denis Avdić

Kaj se bo jutri dogajalo v studiu Radia 1. foto: Promocijski material

Paradni konj Radia 1, Denis Avdić se po pestrem poletju na veliko veselje številnih poslušalcev vrača pred radijski mikrofon.

V ponedeljek 28. avgusta bomo od 5. do 10. ure lahko znova poslušali Denis Avdić Show, kjer se bosta Denisu Avdiću v studiu pridružila njegova pajdaša Jana Morelj in Miha Deželak ter pripravnica Lara Tošič. Dobro razpoložena ekipa že komaj čaka, da bo znova poskrbela za najboljšo jutranjo zabavo. »Vodila showa ostaja dobra volja, zabava in jutranje prijateljstvo. Družba, ki skupaj začne nov dan. In družba mislim na vse nas, ki se zberemo na radiu in družimo z vsemi, ki vstajajo od 5. pa do 10. ure. Glede na to, da smo skupaj že 13 let mislim, smo povezani v zabavnih in težkih trenutkih. Teh slednjih naj bo seveda čim manj,« je povedal Denis Avdić.

Vračajo se voditelji in pripravnica Lara. foto: Radio 1

Miha Deželak pa je dodal: »Vsak začetek sezone Denis Avdić Showa mi pomeni mejnik, odgovornost in vznemirjenje. Veselim se zagorelega Denisa in njegovih domislic, anekdot z dopusta, posledično pa dobrega in zabavnega šova, odlične interakcije s poslušalci in zabavnimi gosti.« Tudi Jana Morelj je kot vsako leto, prijetno vznemirjena in v pričakovanju novih izzivov ter presenečenj, ki jih zagotovo tudi tokrat ne bo manjkalo. »Celo poletje po malem na vezi, se slišimo in tudi dobimo na kakšni pijači. Pogrešam pa male spontane in nasmejane trenutke v studiu in teh se že zelo veselim,« je navdušena voditeljica.

Sicer pa je pred dopustom v studiu prišlo še do zelo zanimive stave med Avdićem in Deželakom. Miha je letos pred akcijo Deželak Junak kar precej shujšal, zato ga je Denis pregovoril v stavo do junija prihodnje leto. Ta se vrti okoli kilogramov, Avdić je stavil na višjo številko, kot jih ima Deželak sedaj, Deželak pa je pogumno stavil na nižjo, kar pomeni, da ga čaka še kaj nekaj dela s klestenjem kilogramov.

Ali se tudi danes pridno drži hujšanja in kako mu to gre od rok, bo jasno, ko se prijatelji v ponedeljek zberejo. V novi sezoni Denis Avdić Showa lahko znova pričakujemo en kup presenečenj, zabave, smeha, dobre glasbe in zanimivih gostov. Kaj točno pa se bo dogajalo, bo jasno v ponedeljek 28. avgusta ob 5. uri, zato spremljajte Radio 1 in njihova družbena omrežja.

prejšnji članek
Gaber K. Trseglav: Nič ni drugače, le desetletje sem zamenjal
Svet slavnih
Gaber K. Trseglav: Nič ni drugače, le desetletje sem zamenjal
naslednji članek
Te misli vam onemogočajo občutiti srečo
Zdravje
Te misli vam onemogočajo občutiti srečo
#nasazenazenska
nasazenazenska