zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle in Yvonne sta si vzela čas zase

30. 9. 2023; 11.00
Avtor: Lady
Challe Salle

Challe Salle s svojo zaročenko Yvonne in njunim sinom Alexom v Rovnju foto: FB

Yvonne in Challe Salle sta neizmerno uživala na poroki gospe in gospoda Kores.

Svojevrsten praznik je, kadar si starši otročičkov vzamejo konec tedna zase. Sicer s težkim srcem, ampak se vendarle odločijo, da preživijo nekaj kakovostnega časa v dvoje. Challe Salle si je z zaročenko Yvonne Srdoč privoščil razvajanje na soncu, v naravi in dobri družbi. Povabljena sta bila na poroko prijateljev Tima Koresa - Korija in Julije Kores. Sinčka Alexa sta zaupala v varstvo babici, torej glasbenikovi mami, ki ju je obveščala, da je z njunim edincem vse v najlepšem redu. Ni se ravno preprosto povsem odklopiti in preusmeriti misli le nase, na svoje potrebe, na počitek.

Yvonne si je z Ano Avdić, ženo radijskega mojstra Denisa, izmenjala nekaj izkušenj o nenavadnih občutkih, ko se zvečer ni treba zbujati in preverjati, ali je z malčkom vse v najlepšem redu. »V mamice se naseli neki avtomatizem in zato med spanjem podzavestno pokrivaš otroka, čeprav ga ni ob tebi. Veliko je situacij, na katere se je treba privaditi, saj so nove. Najpomembnejše pa je, da ne ustvarjamo odvečne drame in da se čim bolj povežemo s partnerjem ob teh redkih, dragocenih trenutkih, ki jih imamo drug za drugega,« je prepričana Ana. Bodoča gospa Petrović se je s slišanim v celoti strinjala, čeprav je priznala, da ji je precej nenavadno, ker ima toliko časa zase in za Calleta.

Sta se pa končno lahko vsaj malce naspala in uživala v hotelskih razvadah. A kljub vsemu lepemu sta z dragim komaj čakala, da bosta lahko objela njun zaklad. Sinček ju je bil zelo vesel, nadoknadili so zamujene urice nežnosti in se prepustili že utečenemu urniku

prejšnji članek
Luka Basi razkril svoj strah
Svet slavnih
Luka Basi razkril svoj strah
naslednji članek
Bine Volčič bo oddajo Master Chef spremljal kar s kavča
Resničnostni šovi
Bine Volčič bo oddajo Master Chef spremljal kar s kavča