franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

David Amaro nastop v glasbenem tekmovanju skrival pred vsemi

10. 10. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
David Amaro, Superstar

David Amaro je v glasbeni oddaji Superstar več kot navdušil foto: RTL Hrvaška

Slovenski glasbenik je pretekli vikend navdušil hrvaško občinstvo in žirijo, v kateri je sedela tudi zvezda Severina.

Kot smo že poročali, je David Amaro v soboto nastopil v hrvaškem šovu Superstar, kjer je navdušil s svojo interpretacijo pesmi Lejla, ki jo v originalu izvaja Hari Mata Hari. Več o njegovem nastopu si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<. Za časopis Novice Svet24 pa je povedal, da nihče ni vedel, da se je šova sploh udeležil in da je bil njegov nastop za vse presenečenje. Kako gleda na svoj nastop in kakšne so njegove želje za naprej? 

»Da bom nastopil v šovu Superstar, sem skrival pred vsemi. (smeh) In zdaj dežujejo čestitke že od predvajanja oddaje naprej. Res sem imel ogromno tremo, ker sem moral nastopiti pred žiranti, ki jih zelo cenim in jim sledim že leta. Imel sem zelo malo časa, praktično en dan pred avdicijo sem dobil povabilo producentov, ali bi nastopil v šovu. In potem so mi žiranti namenili take lepe komentarje, da sem presrečen in počaščen,« je za časopis razkril David Amaro, ki nikoli ni skrival želje po osvajanju balkanskega trga.

»Ta nastop je tudi zame neka potrditev, da je napočil čas, ki sem ga dolgo čakal, in sicer moj čas, ki ga bom seveda probal dobro izkoristiti. (smeh) Hvala vsem za vse lepe čestitke in komplimente. Zdaj gre zares in upam, da bom lahko pokazal svoj pevski talent in dal vse od sebe,« je dan po oddaji za Svet24 komentiral Amaro, za katerega bomo držali pesti tudi v nadaljevanju šova Superstar.

prejšnji članek
Luka Dončić v Madridu obiskal bolne otroke
Svet slavnih
Luka Dončić v Madridu obiskal bolne otroke
naslednji članek
Botri: Elvisove prave namere vas bodo šokirale
Svet slavnih
Botri: Elvisove prave namere vas bodo šokirale