franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Rupel v Beogradu navdušila tudi v vlogi modela

6. 11. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Anja Rupel, beograjski teden mode 4

Nastopila je s pesmijo 'Detektivska priča' foto: Vesna Lalić

Naša glasbena in modna ikona se je v soboto v srbski prestolnico sprehodila po modni pisti beograjskega tedna mode ter v roke seveda vzela tudi mikrofon. Kaj se je dogajalo?

"Na Beograjskem tednu mode sem v soboto nastopila kot gostja iz Slovenije v sklopu modne revije Svetlane Proković. Ker letos mineva 40 let od prve izdaje Videosexa, pred kratkim pa je album Lacrimae Christi izšel tudi na vinilu, sem nastopila s pesmijo 'Detektivska priča'. Tako na modnih kot glasbenih odrih se vedno dobro znajdem, je bila pa to dobra vroča vaja pred koncertom v SiTi Teatru BTC, 8. decembra," je vtise po delovnem obisku Beograda strnila pevka, ki je pred kratkim na radie poslala novo pesem 'Srce že ve'.

Anja Rupel se je po modni pisti med nastopom tudi sprehodila foto: Vesna Lalić

Anja Rupel foto: Vesna Lalić

"Bilo je naporno, a tudi zelo lepo. Srečala sem stare znance in spoznala kar nekaj novih ljudi, tudi zelo simpatični pevki Zoe Kida in Konstrakto. Publika se je na moj nastop odzvala zelo čustveno, mnoge je vrnil v mlada leta, sicer pa tudi mlajša generacija dobro pozna jugoslovansko glasbo 80. let, ker se ta še vedno veliko vrti, imajo pa tudi močno svežo elektro-pop sceno, ki se navdihuje v novem valu 80. let. V Beogradu se sicer vedno počutim odlično, saj so Srbi tradicionalno dobri gostitelji." Anjo, ki se že pospešeno pripravlja na koncert v SiTi Teatru BTC, 8. decembra, boste v naslednjih tednih ujeli v več TV-oddajah, pripravlja pa se tudi na prihajajoči izid albuma osveženih verzij svojih največjih hitov.

Anja Rupel in Svetlana Proković foto: Vesna Lalić

Anja Rupel je sodelovala na modi reviji Svetlane Proković. foto: Vesna Lalić

Nepozabne uspešnice ikone pop kulture

Anja je še vedno priljubljena tudi v širši regiji. Lani sta z Zoranom Predinom nastopila v veliki dvorani Lisinski v Zagrebu pa tudi v srbski prestolnici, kjer te dni sodelovala na beograjskem tednu mode. Lep je dan, Odpri oči, Odšla bom še to noč, V Ljubljano, Plašč ljubezni, Življenje je kot igra, Najbolj nori par. Skrajni čas / Krajnje vreme (s Tošejem Proeskim) in Ključ do srca so le največji hiti iz Anjine solo kariere, ki so odlično prestali test časa in še vedno živijo na plesiščih, radiih in spletnih glasbenih platformah. Vsem tem uspešnicam in tudi čisto novi pesmi Srce že ve boste lahko prisluhnili prisluhnili v ljubljanskem SiTi Teatru BTC, 8. decembra ob 20.00. 

prejšnji članek
Princ William prišel sam, kje je Kate Middleton
Svet slavnih
Princ William prišel sam, kje je Kate Middleton
naslednji članek
To so navade, ki slabijo obrambni sistem telesa
Zdravje
To so navade, ki slabijo obrambni sistem telesa