stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Jan Plestenjak po novem prodajal kakije?

15. 11. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak ter voditeljski par Ajda Mlakar in Lovro Prešiček

Jan Plestenjak ter voditeljski par Ajda Mlakar in Lovro Prešiček. foto: Simon Pelko/Veseljak

Odkar je v javnost prišla informacija, da bo njegov silvestrski koncert zadnji pred enoletnim premorom, ga številni sprašujejo, kaj bo zdaj sploh počel.

Priljubljeni pevec Jan Plestenjak je med gostovanjem na Veseljaku povedal, da številni mislijo, da se kar za vedno poslavlja, čeprav je poudaril, da gre zgolj na enoletno koncertno pavzo. "Zadnjič se sprehajam in mi gospod reče, če bom kakije prodajal. Sem rekel ne ne, samo eno leto dopusta." Kar pa za Jana v resnici ni neka novost, saj si je podobne premore v karieri že večkrat privoščil. Hkrati pa to ne pomeni, da bo samo lenaril. 

"Vedno po turneji to naredim, turneja traja dve leti, potem pa eno leto premora. Se mi zdi, da to delam še petič, šestič. Potem pa se vedno tresem, ko se vrnem, a bo še kdo želel priti na koncert, se me še spomnijo. Ta stres je vedno, ko se vrnem. Malo je kockanja s tem, ampak tudi jaz morda rabim eno vznemirjenje in strah, saj človek ne sme biti preveč prepričan vase," je še povedal in razkril, kaj bo dejansko sploh počel. "Nov album bom posnel, veliko je že napisanih pesmi, priprave, snemanje videospotov fotkanja ..."

Pred Janom so sicer vse do zadnjega dne v letošnjem letu še številni nastopi, nekateri tudi že razprodani. Med drugim tudi nastop na praznovanju 16. Aktualovega rojstnega dne, ki bo v ljubljanskih Stožicah potekal v petek, 1. decembra. Vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ

prejšnji članek
Davor Borno navdušil z znanjem slovenskega jezika
Svet slavnih
Davor Borno navdušil z znanjem slovenskega jezika
naslednji članek
'Prijatelji' so se tudi javno poslovili od Matthewa Perryja
Svet slavnih
'Prijatelji' so se tudi javno poslovili od Matthewa Perryja
#nasazenazenska
nasazenazenska