profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kris napreduje, končno se bo poslovil od steznika

22. 11. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
kris3

Kris foto: Osebni arhiv

Deček, ki je združil Slovenijo, praznuje dan, ko se mu je pred štirimi leti spremenilo življenje. Kris, ki je postal prava mala klepetulja, je nedavno uspešno prestal operacijo hrbta. Bravo, sonce zlato!

Danes je prav poseben dan. Za Krisa, njegove domače in za vse, ki so napenjali moči, da bi mu omogočili dostojno življenje. V prvi bojni vrsti so bili ravno srčni ljudje iz društva Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, kjer so pognali dobrodelno kolesje, ki se je po številu sodelujočih zapisalo v zgodovino.

»Dragi Kris, hvala, ker si osvojil in povezal naša srca ter nam dal priložnost podariti otroško življenje. Veseli smo, da rasteš v zvedavega, ustvarjalnega in navihanega dečka. Želimo ti še veliko nasmejanih in igrivih dni,« so strnili misli v zapis v društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki ter na družbenem omrežju priložili še zapis Krisove mamice Ane, ki je v njegovem imenu zapisala, kaj se s sinkom dogaja.

 »Tudi letos že drugič v letu praznujem rojstni dan. Dan, ko sem pred štirimi leti, zahvaljujoč vaši podpori, prejel gensko terapijo. Dan, ki je meni in moji družini za vedno spremenil življenje. V vmesnem času sem uspešno prestal operacijo hrbta, tako se bom lahko končno rešil steznika. Pravijo, da sem izredno radoveden in veliko govorim. Pravijo, da mora bit v družbi prva in zadnja beseda vedno moja. Pravim, da je tako tudi prav. (smeh) Vse to je mogoče zaradi vas. Zato se vam vedno znova vsem skupaj in vsakemu posebej zahvaljujem za pomoč. Velik objem vsem, predvsem pa mojim soborcem, ki se borijo in vztrajajo iz dneva v dan. Želim vam vesel in miren zaključek leta. Kris z družino.«

prejšnji članek
FOTO: Pokukajte v zakulisje serije Botri!
Svet slavnih
FOTO: Pokukajte v zakulisje serije Botri!
naslednji članek
Zaključni koncert Godalnega kvarteta Tartini v Viteški dvorani
Kultura
Zaključni koncert Godalnega kvarteta Tartini v Viteški dvorani