zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Buryana tokrat navdušuje s čustveno balado

27. 11. 2023; 05.30
Avtor: K.M.
Slovenska pevka Buryana izdaja novo avtorsko skladbo, ki je rezultat sodelovanja z mladim producento

BURYANA foto: Metropola Media

Po hitrih uspešnicah, kot so Vino sladko, Vidi se, Ajde mali, vozi, Hajde lopove ... Danijela Burjan - Buryana javnosti predstavlja nekaj novega in netipičnega.

Slovenska pevka Buryana je pripravila že deseti jubilejni singel v slovenskem jeziku. Brez tebe je njena prva balada v njeni pevski karieri z močnim čustvenim sporočilom. "'Brez tebe' prikliče vse ljudi, ki jih najbolj pogrešamo. Ni človeka, ki ne bi jokal vso noč, ko je nekdo zapustil njegovo življenje. Ali je to ljubljena oseba, starš, družinski član, prijatelj, nekdo, ki je imel posebno mesto v tvojem življenjskem srcu. Osebno vem, komu pojem to pesem in vem, da jo sliši - in v tistem trenutku sem zelo čustven, a spomini ostajajo del mene. Še en dokaz, da lahko vedno najdi tolažbo v glasbi," pravi Buryana.

BURYANA foto: Metropola Media

Glasbo in besedilo za pesem je napisal znani slovenski avtor Rok Lunaček, aranžma in produkcijo pa Krešimir Tomec. Buryana je na glasbeni sceni že pet let in to je njen trinajsti singel. Ta čudovita balada je izjemno osredotočena na njeno vokalno interpretacijo, produkcijska ekipa in njen menedžment pa sta želela, tako kot pevka sama, dokazati, da je njen glas na prvem mestu. K temu svoj del doda tudi preprost videospot, ki je luč sveta ugledal pretekli teden. 

Po prvencu v hrvaškem jeziku "Hajde lopove" in duetu "Ratata" z Lidijo Bačić Lille, s katerima je premierno nastopila na letošnjem CMC festivalu v Vodicah, je Buryana posnela še tretji singel "Dodiri od svile", ki bo sestavni del del debitantskega albuma, ki bo luč sveta ugledal leta 2024. Da želi Buryana pustiti pečat tudi na hrvaški glasbeni sceni, skrbi skladatelj in producent Fayo, ki za začetek prihodnjega leta pripravlja dve bombastični pesmi.

prejšnji članek
Slovenska plesna skupina v finalu hrvaških Talentov
Resničnostni šovi
Slovenska plesna skupina v finalu hrvaških Talentov
naslednji članek
Ja, Chef!: Mlada igralka navdušila z vročim videospotom
Svet slavnih
Ja, Chef!: Mlada igralka navdušila z vročim videospotom