Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ja, Chef!: Mlada igralka navdušila z vročim videospotom

27. 11. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
Zala Smolnikar - Záli

Zala Smolnikar nastopa pod umetniškim imenom Záli foto: Jani Ugrin

Spremljamo jo lahko v seriji Ja, Chef!, sicer pa smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent. Svetlolasa pevka ima tokrat za vas nekaj posebnega …

Se še spomnite Zale Smolnikar, ki je pred osmimi leti navdušila v šovu Slovenija ima talent? Zala se je med kovanjem glasbene kariere preizkusila tudi v igralskih vodah, kot stranska igralko jo denimo lahko spremljamo v priljubljeni humoristični seriji Ja, Chef!.

foto: POP TV

Je pa mlada pevka v minulem letu ustvarjala tudi na glasbenem področju, konec tedna je namreč izdala videospot za avtorsko pesem 'V trenutku'. »Dragi moji, komad 'V trenutku' je sicer res da nastal v trenutku, sva ga pa z Žaretom potem 'marinirala' še eno leto. Hvaležna sem za prav vsakega člana v ekipi in Marku, ki je naredil nor videospot,« je Zala strnila vtise na družbenem omrežju, za portal24ur.com pa pojasnila, da pesem govori o trenutku, ko se odločiš in dovoliš, da boš z nekom skupaj. »Ko se nehaš omejevati in iskati razloge, zakaj nekaj, kar je tako očitno namenjeno, ne bo šlo, ter se samo prepustiš trenutku in si dovoliš, da se zgodi. Taki trenutki so velikokrat najlepši, najbolj čisti in nabiti z najlepšo energijo,« je dejala Zala in razložila, da je navdih za pesem črpala iz svoje osebne zgodbe.

prejšnji članek
Buryana tokrat navdušuje s čustveno balado
Svet slavnih
Buryana tokrat navdušuje s čustveno balado
naslednji članek
Najboljši naravni pilingi
Zdravje
Najboljši naravni pilingi