zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči Bepopovke Tinkare dopolnila 18 let

29. 11. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Tinkara Fortuna

Tinkara Fortuna z družino foto: Osebni arhiv

Bepopovka Tinkara je mamica treh deklet, poglejte, v kakšno lepotico je zrasla najstarejša.

Družina pevke Tinkare Fortuna je bila v minulih dneh še posebej dobre volje. Tinkara, ki jo poznate kot članico zasedbe Bepop Ladies, je spletnim prijateljem zaupala, da je njena starejša hči Taja dopolnila 18 let. Za mamico je bil to še posebej čustven dan, saj se s tesnobo v srcu ozira na leta, ki so tako hitro minila in Tajo iz majhne punčke spremenila v čedno mlado dekle.

Taja je postala polnoletna. foto: Osebni arhiv

»Draga moja Taja, zelo sem ponosna nate in krasna hči si. 18 let mi že lepšaš življenje. Vse najboljše in nikoli ne pozabi, kako rada te imam in da si sama kreatorka svojega življenja Želim ti, da bi srečno, pogumno, radostno in uspešno hodila po svoji poti,« je na družbenem omrežju strnila misli ponosna mamica in z javnostjo delila nekaj zasebnih družinskih utrinkov.

Poleg Taje Tinkari in soprogu Petru bogatita življenje še dve deklici, desetletna Vita in osemletna Flora. »To, da dekleta naučim, da čim prej pridobijo delovne navade, je zame prioriteta. Res si želim, da bi v življenju služile denar s tistim, kar jih bo veselilo, ne da bi bile ujete v sistemu. Zdaj, ko lahko primerjam redno službo in svobodnjaštvo, se še bolj zavedam, da je biti svobodnjak velik privilegij, a pod pogojem, da imaš dobre delovne in organizacijske navade, vztrajnost in vero vase, da zmoreš. Ne sme pa ti biti denar nikoli vodilo, ker drugače ti lahko v svobodnjaštvu hitro spodleti,« je pred časom povedala za našo medijsko hišo.

prejšnji članek
Tako učinkovito je karamelno žajbljevo mleko
Zdravje
Tako učinkovito je karamelno žajbljevo mleko
naslednji članek
Odprt je razpis za dodelitev pomoči osnovnošolcem, ki živijo v težkih razmerah
Življenjski slog
Odprt je razpis za dodelitev pomoči osnovnošolcem, ki živijo v težkih razmerah