nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po spletu zaokrožil posnetek znanih Slovencev, tekle so solze

4. 12. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
unnamed (4)

Raay in Marjetka sta hvaležna za darilo, ki so jima ga podarili poslušalci foto: Neo Visuals

O tem trenutku med slovenskima pevcema se je že veliko govorilo, zdaj pa je v javnosti končno tudi posnetek.

Že pred dnevi smo pisali, da je Raay spet padel na kolena pred svojo ženo in materjo otrok Marjetko Vovk. Čeprav zbrani na dogodku, ki sta ga pripravila v Šempetru pri Novi Gorici, niso vedeli, kaj točno se dogaja, pa smo kasneje izvedeli, da tega ni vedela tudi Marjetka. Raay je le nekaj ur pred dogodkom dobil potrditev nečesa, kar je na koncu v solze sreče spravilo njegovo ženo. Darilo pa se še nadaljuje in veča. 

Raay je na kolenih nekako prosil svoj ženo in glasbeno sopotnico, po drugi strani pa jo je tudi obvestil, da se po številnih razprodanih koncertih turneje, ki jo trenutno izvajata, 25. maja 2024 odpravljata v eno izmed Marjetkinih sanjskih lokacij - ljubljanske Križanke. Ko se je Raay spustil na kolena in ko je Marjetka dojela, kaj pomenijo križanke v njegovih rokah, pa so začetnemu šoku na njenem obrazu sledile solze sreče.

Glasbenika sta včeraj video objavila tudi na družbenih omrežjih in s tem napovedala začetek prodaje vstopnic. Po 24urah pa je oba čakalo še eno veliko presenečenje ali darilo, če se navezujemo na njun zadnji duet z Modrijani. Vstopnice se namreč zelo hitro prodajajo, saj sta v enem dnevu prodala že polovico vstopnic za koncert, ki bo na sporedu šele čez skoraj pol leta. "Midva se kar treseva, hvala vam za tako lepo darilo. Hvaležna," sta glasbenika zapisala na družbenem omrežju. Če bi si ju tudi vi želeli ogledati v živo, pa kar pohitite z nakupom svoje vstopnice, ki je lahko tudi prelepo darilo. Kliknite TUKAJ ali TUKAJ, saj so različne vstopnice na voljo na dveh platformah. 

Obletnica in okrogla jubileja

Marjetka in Raay sicer praznujeta 20 let skupnega ustvarjanja, hkrati pa bosta v letu 2024 oba praznovala tudi 40. rojstni dan. Križanke so tako odlično prizorišče, kjer bosta lahko z glasbo proslavila s svojim občinstvom. "Bilo je zelo spontano in zelo zadnji trenutek. Marjetka si je želela večjega prizorišča za najino glasbo, obletnico in najina rojstna dneva. Pogum pa so mi dali razprodani koncerti, tudi po dva, tri mesece vnaprej, da mogoče pa lahko 'grem na kolena' in da jo zaprosim, če bi nastopila z mano v Križankah. Zelo zadnji trenutek, par ur nazaj smo dobili potrditev," nam je takrat zaupal Raay. "Za 40 rojstni dan sem si želela malo večje prizorišče, ker si najina glasba to zasluži," pa je povedala Marjetka. 

prejšnji članek
Dnevi Lošinja v Ljubljani: Kraljevsko razvajanje v družbi odličnih gostiteljev
Kulinarika
Dnevi Lošinja v Ljubljani: Kraljevsko razvajanje v družbi odličnih gostiteljev
naslednji članek
Mnenja drugih ne določajo vaše vrednosti
Zdravje
Mnenja drugih ne določajo vaše vrednosti