pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen po domače: Nenadno je umrla Esmeralda Rupnik

15. 12. 2023; 01.20
Avtor: V.M.
esmeralda-rupnik

Esmeralda Rupnik foto: POP TV

Udeleženki šova Ljubezen po domače Esmeraldi Rupnik se je ustavilo srce. Minule dni so jo pestile zdravstvene težave, ki pa so se nenadoma poslabšale.

Esmeraldo Rupnik smo prvič spoznali leta 2011, ko je sodelovala v romantični oddaji Ljubezen na seniku. Drugič se je na TV ekranih pojavila devet let kasneje, ko je sprejela priložnost za sodelovanje v 4. sezoni šova Ljubezen po domače. Leta 2020 smo tako spremljali, kako je skupaj s kužkom odločno stopila novim dogodivščinam na proti, kot ena izmed kandidatk Franca Jarca.

Esmeralda Rupnik in Franc Jarc na hitrem zmenku. foto: POP TV

Žal pa Esmeraldi ljubezen ni bila naklonjena, prav tako se je srečevala s težkimi razmerami v domačem okolju. Najprej se je poslovila od svoje ostarele mame, za katero je skrbela, potem pa se je pričelo obdobje bridkih finančnih stisk, saj s skromnim dohodkom ni zmogla preživeti.

Nenadna bolečina v predelu prsnega koša

Esmeralda se je minulo soboto obrnila po pomoč na urgentno službo, saj so jo pestile ostre in stiskajoče bolečine v prsnem košu, zaradi česar je bila hospitalizirana v UKC Ljubljana, kjer so ji po besedah bližnjih namestili žilno opornico. Domov je bila odpuščena v torek, v sredo je spletnim prijateljem sporočila, da počiva in miruje, saj se ne sme naprezati. Žal pa se je njeno stanje naslednjega dne močno poslabšalo. Kot so nam pojasnili, jo je v večernih urah prijateljica odpeljala k zdravniku, kjer je sprva izgubila zavest, potem pa se ji je nenadoma ustavilo srce.

Počivajte v miru, draga Esmeralda.

Esmeralda Rupnik foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ideje za praznične pričeske, ki jih lahko ustvarite doma
Moda&Lepota
Ideje za praznične pričeske, ki jih lahko ustvarite doma
naslednji članek
Praznično razvajanje: Džin tonik kava
Kulinarika
Praznično razvajanje: Džin tonik kava