nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Raay in Marjetka zaljubljena že 20 let

16. 12. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
unnamed (4)

Raay in Marjetka sta hvaležna za darilo, ki so jima ga podarili poslušalci foto: Neo Visuals

Glasbenika sta včeraj praznovala uradnih 20 let ljubezni. Raay je razkril, kako se je vse skupaj začelo, a ga je Marjetka hitro utišala, saj ni želela, da bi javnost izvedela preveč podrobnosti.

Raay in Marjetka Vovk trenutno navdušujeta na svoji prvi glasbeni turneji. Razkrila sta tudi nove pomladne in poletne datume na odprtih prizoriščih, v manj kot 14 dni pa sta že skoraj popolnoma razprodala ljubljanske Križanke. Koncert v Križankah, na nekoliko večjem prizorišču, je bil namreč Raayevo darilo svoji ženi in dolgoletni partnerki Marjetki za 20 let njune ljubezni. Glasbenika, ki bosta prihodnje leto oba praznovala 40. let, sta se namreč spoznala na akademiji. 

Ravno včeraj, 15. decembra, pa sta praznovala svojo uradno obletnico. Točno 20 let od dne, ko sta uradno postala par. "Točno na ta dan, točno 15. 12. pred dvajsetimi leti se je začela najina zgodba! DANES praznujeva najino 20. OBLETNICO.  Sva le pika v vesolju, sva le ena kaplja v morju, ti dve srci eno sta in se noro ljubita. Prav ti verzi točno opišejo naju," sta včeraj zapisala na družbenem omrežju. "Lupčka sem ji dal na brucevanju," je še razkril Raay, a ga je Marjetka hitro utišala in dodala, da naj ne pove vsega. 

prejšnji članek
V kina prišel film z Bojanom Cvjetićaninom v glavni vlogi
Svet slavnih
V kina prišel film z Bojanom Cvjetićaninom v glavni vlogi
naslednji članek
Blaž Švab o smrti prijatelja: Ko gledam posnetke, mi solze tečejo
Svet slavnih
Blaž Švab o smrti prijatelja: Ko gledam posnetke, mi solze tečejo