Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se spomnite Boštjana Romiha kot pevca narodnozabavnega ansambla?

10. 1. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
Boštjan Romih

Boštjan Romih foto: Mateja Jordovič Potočnik

Slovenski voditelj je bil, še preden se je začel uveljavljati kot televizijski voditelj, član znanega slovenskega narodnozabavnega ansambla. Se ga še spomnite v tej vlogi?

Boštjan Romih je svojo voditeljsko pot začel na Radiu Slovenija, kjer je delal dobrih sedmih let, sodeloval pa je tudi kot napovedovalce na programu Ars. Njegovo glasbeno ozadje pa sega bolj v zborovske vode. Prva televizijska voditeljska izkušnja pa je bila ravno pri oddaji Raketa pod kozolcem na televiziji TV3, kamor ga je povabil Jože Potrebuješ, ki ga je opazil v Ansamblu Toneta Rusa. Boštjan je namreč dobro leto sodeloval z omenjenim ansamblom in z njimi posnel tudi album. 

"To, da sem sploh prišel na oddajo Raketa pod kozolcem, da me je Potrebuješ našel, je bilo zaradi tega, ker sem imel približno enoletno 'avanturo', ker sem šel v narodnozabavni ansambel, Ansambel Toneta Rusa. Posneli smo album in ena od teh pesmi se je še posebej dobro prijela - Zvon želja. Tako da tisti, ki poslušajo narodnozabavno glasbo, me poznajo po tej pesmi. Ker je Jože slišal, da sem v ansamblu in da delam tudi na radiu ... prek tega me je sploh našel, da je rekel, ta pa bi bil pravi za mojo narodnozabavno oddajo," je v podcastu Fejmiči povedal Boštjan Romih.

 

prejšnji članek
Goran Dragić uživa v zimskih radostih
Svet slavnih
Goran Dragić uživa v zimskih radostih
naslednji članek
Kura za dušo in telo
Zdravje
Kura za dušo in telo