Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bojan Cvjetićanin razkril, ali ima dekle

13. 1. 2024; 11.00
Avtor: K.M.
Joker Out ekskluzivni koncert (4)

Bojan Cvjetićanin foto: Marko Delbello Ocepek

Ima pevec skupine Joker Out ob natrpanem urniku čas za dekle? Zdaj je končno povedal resnico.

Glasbenik Bojan Cvjetićanin se je s člani iz skupine Joker Out pred dnevi preselil v London, kjer bodo iskali nove priložnosti in predvsem veliko ustvarjali. Še pred tem pa je v kina prišel nov slovenski film Kaj je Ester, namenjen sicer najstniškemu občinstvu, a hkrati zabavna romantična zgodba, v kateri imata glavno vlogo ravno Bojan in Katja Predan. Bojan je še pred selitvijo v London o ljubezni spregovoril za revijo Jana in razkril veliko zanimivosti, ki bodo še posebej zanimale njegove oboževalke. 

Bojan Cvjetićanin in Katja Predan foto: Mediaspeed

Na vprašanje, ali ga je v resničnem življenju, kakšno dekle že zapustilo, je odgovoril pritrdilno. "Absolutno! Ne bi sicer rekel, da sem bil zapuščen, ker nisem imel veliko punc. Bil pa sem že zavrnjen …" Razkril pa je tudi, kaj je pripravljen narediti za ljubezen. "Imam malo željo, da bi zopet našel ljubezen, za katero bi bil pripravljen narediti kaj tako velikega. Zdi se mi, da od osnovne šole ali začetka srednje šole tega nisem čutil."

Temu pa je sledilo logično vprašanje, ali ima trenutno Bojan dekle? "Ne. (smeh) Saj sem vam omenil, da sem bil v preteklosti tudi zavrnjen. Prvo ljubezen sem imel pa že v vrtcu." Nato pa je še pojasnil, da ljubezni po večini ne skriva, ampak da je pri tem zelo odprtih rok. 

prejšnji članek
Razkrita skrivnost - Ana Klašnja je nekoč pela
Svet slavnih
Razkrita skrivnost - Ana Klašnja je nekoč pela
naslednji članek
Manca Špik se zna tudi razjeziti
Svet slavnih
Manca Špik se zna tudi razjeziti