Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: 'Kuzma' zasebno predan družinski človek

12. 1. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Alen Šalinović 3

Alen Šalinović in soproga Ana foto: sestavljena fotografija, HNK, Corona laurea Lovran

55-letni igralec ima odraslo hčerko, pred nekaj leti pa je še drugič postal očka. Med svojimi dekleti je srečen in izpopolnjen, še posebej pa mu je všeč, ko s triletno hčerkico v parku piha milne mehurčke. Popolno nasprotje brezvestnega Kuzme, kajne?

Alen Šalinović v seriji Botri upodablja brezvestnega kriminalnega podjetnika, medtem pa je zasebno topel družinski človek, ki mu veliko pomenijo družina in vrednote, ki jo prepletajo. 55-letni igralec sicer v preteklosti ni imel sreče, jo je pa kot kaže znova našel pred nekaj leti. Po prvem zakonu si je namreč ustvaril novo družino, del katere je tudi že odrasla prvorojenka Petra. Alen je sedaj poročen s 44-letno flavtistko Orkestra Opere HNK Ano Benić Šalinović, s katero sta konec leta 2020 postala starša deklici Mariti.

»Dolžnost staršev je, da svojim otrokom dajejo brezmejno ljubezen in nanje prenašajo čim manj svojih strahov, frustracij, pa tudi svojih želja. Sam stremim k temu, da jim, kolikor se le da, poskušam prikazati, kako lepo je življenje in da ni pomembno, kaj delaš, pomembno je, da imaš rad svoje delo, saj si potem lahko srečen človek. Marita bo postala, kar si želi, najpomembneje je namreč, da bo na svoji poti srečna,« je za hrvaško revijo Story pred časom dejal Alen, ki tudi sam živi po teh načelih, saj mu igralski poklic prinaša veliko veselja.

Kako pa najraje preživlja proste trenutke? »Sproščam se z družino, najraje pa grem z Marito v bližnji park na gugalnice, kjer pihava milne mehurčke,« je povedal za dnevnik.hr.

prejšnji članek
Denis iz serije Ja, Chef! zasebno ljubi to lepo igralko
Svet slavnih
Denis iz serije Ja, Chef! zasebno ljubi to lepo igralko
naslednji članek
Luko Jezerška okronali za najboljšega ljubljanskega Chefa
Svet slavnih
Luko Jezerška okronali za najboljšega ljubljanskega Chefa
#obraziavenija
obraziavenija