nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja Tabujevka Eva se je poročila in postala mamica

25. 1. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Eva Beus Poje

Eva Beus Poje foto: Osebni arhiv

Po slovesu od Tabujev o Evi Beus nismo slišali nič novega. Pa smo jo pocukali za rokav in izvedeli, da njeno življenje bogati sinček ter da jo je srčni izbranec popeljal pred oltar.

V začetku lanskega aprila je pevka Eva Beus razkrila, da se bo posvetila materinstvu in da se tako po osmih letih poslavlja od zasedbe Tabu. Nedolgo zatem se je razveselila rojstva sinka, aprila je namreč na svet privekal deček, ki so ga poimenovali Adam.

»Materinstvo je nekako prišlo naravno, za to pa je v veliki meri zaslužen tudi Adam, saj je izjemno umirjen 'modelček', ki ponoči spi, sicer pa se veliko smeji in obožuje glasbo - kaj želiš lepšega!« je radostna Eva, ki ne skriva, da neizmerno uživa v novem obdobju, ki ga doživlja še lepše zaradi okolja, kjer živijo. »Res sem hvaležna, da je naš dom na podeželju, kjer nas obdajajo narava, mir in tišina.«

Eva Beus foto: Marko Vavpotič

Smo pa opazili, da njeno ime na družbenih omrežjih krasi tudi priimek Poje. Ima morda za nas še eno novico? »Ja, res je, tudi poročila sem se, ampak se zares ni veliko spremenilo, to da pojem, se zdaj pač samo zapiše z veliko začetnico,« se smeji Eva in nam zaupa, da je zelo hvaležna, ker ima tako krasnega moža. Slednji ji je namreč v veliko oporo, ob strani pa ji je stal tudi tekom obdobja, ko je bučne odre zamenjala za umirjeno družinsko življenje.

Pa kaj pogreša minule čase, ko je z mikrofonom v roki zabavala navdušene oboževalce Tabujev? »Seveda pogrešam glasbeno življenje, akcijo in adrenalin. Ampak pomaga dejstvo, da sem se za izstop s tega vlaka s Tabuji zavestno odločila, zato sem res do konca izkoristila ta čas, da se tudi odklopim in posvetim sebi, kolikor se z dojenčkom in nemirnimi ambicijami pač lahko,« se hahlja Eva in prizna, da ji je prijal nedaven skok v glasbeni studio, z Zlatkotom sta namreč posnela dve pesmi za njegovo novo ploščo Svet je lep 2. »No, pa tudi sama sem že v nizkem štartu, da se kmalu spet posvetim ustvarjanju,« nam za konec razkrije pevka.

Eva Beus foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Ja, Chef!: Nik Škrlec po nesreči našel navdih v glasbi
Svet slavnih
Ja, Chef!: Nik Škrlec po nesreči našel navdih v glasbi
naslednji članek
Poroka na prvi pogled tokrat še bolj intenzivna!
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled tokrat še bolj intenzivna!
#nasazenazenska
nasazenazenska