Aleksej Navalni
Svet24.si

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri spustili v grob, nato so zadoneli zvoki Terminatorja

zdravniki, stavka
Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo igro

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Filač razkrila resnico o snemanju serije Skrito v raju

6. 2. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
gaja matej 1

Matej Zemljič in Gaja Filač v novi seriji Skrito v raju foto: Pop TV

Sanjska lokacija ob jadranskem morju, prosti večeri, topli dnevi ... Pa je bilo snemanje res tako sanjsko, kot je videti v novi slovenski seriji?

Včeraj se je na televizijskem kanalu Pop TV pričelo predvajanje nove slovenske serije Skrito v raju, v kateri v glavnih vlogah nastopata Matej Zemljič in Gaja Filač. Slednja je razkrila, kako so potekala snemanja in seveda priznala, da kljub temu, da uživajo v svojem delu, stvari niso vedno samo rožnate. "Je bilo kar trdo delo. Zgodnje ure, ogromno enega teksta, ogromno ur pred kamero in po snemalnem dnevu v bungalovu, kjer smo se učili gore teksta za naslednji dan. Tako da ja, ogromno dela je šlo v to. Z vremenom smo imeli ene parkrat težave, ampak je bilo tudi to kar prijazno do nas," je na tiskovni konferenci povedala igralka.

Je pa Gaja razkrila tudi, kakšen je odnos med njo in njenim soigralcem Matejem. Gaja in Matej sta v zadnjih letih že večkrat sodelovala, dejstvo, da se poznata, pa zagotovo dodatno pripomore k njunemu odnosu. Sta tudi v resničnem življenju prijatelja, ali samo odlično opravljata svoje delo? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Smučar Štefan Hadalin doma padel in si razbil glavo
Svet slavnih
Smučar Štefan Hadalin doma padel in si razbil glavo
naslednji članek
Baletna poslastica Faust privabila številne znane obraze
Kultura
Baletna poslastica Faust privabila številne znane obraze