Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Še en dokaz o priljubljenosti serije Skrito v raju

21. 2. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
skrito-v-raju

Skrito v raju foto: Pop TV

Ste vi med tistimi, ki uživate tako v novi seriji kot tudi naslovni pesmi?

Pesem Skrito v raju je trenutno ena od le dveh pesmi v slovenščini na iTUNES TOP 100 (hit med mladimi), najpogosteje predvajana pesem Luke Basija na radijih (uspešnica v najširši skupini poslušalcev) in ena najbolj iskanih skladb v Sloveniji na aplikaciji SHAZAM (naključni poslušalci aktivno iščejo naslov in izvajalca skladbe). Spomnimo kaj je Luka povedal ob izidu pesmi pred poletjem:

"Nekaj časa sem se bal, da moje skladbe v slovenščini ne bodo imele take čarovnije, a sem potiho vedel, da bo prišel čas, ko me bo nekaj brcnilo v rit in bom naredil tudi ta korak. Rad presenečam, je pa težko stopiti iz cone udobja. Hiti, ki sem jih posnel, so postali stalnica zabav, na obeh straneh meje. Ostajam zvest svoji zgodbi in vztrajam na tej poti, a se ustvarjanje tudi v našem lepem jeziku zdi (vsaj v mojem primeru) nekaj novega, svežega in nekaj, na kar so me že daljši čas nagovarjali tako oboževalci, kot mediji in kolegi."

No, dobrega pol leta kasneje je jasno, da so mediji in poslušalci Lukovo pesem Skrito v raju, sprejeli odlično. Samo na YouTubu je zabeležila že čez 1,3 milijona predvajanj in pristala obvezna na Basijevih koncertih: "Ko moraš skoraj eno leto skrivati, da imaš prvič v življenju naslovno pesem za tako super serijo, res ni lahko. Moje veselje je nepopisno. Komaj že čakam, da zagledam in zaslišim Skrito v raju še v TV-seriji. Vsaj tako pa se veselim tudi prihajajočih koncertov, kjer so že v minulih mesecih obiskovalci glasno prepevali te verze in mislim da bo moja prva pesem v slovenščini zdaj le še bolj odmevala."

prejšnji članek
Kam je pobegnila Nina Pušlar
Svet slavnih
Kam je pobegnila Nina Pušlar
naslednji članek
Vedno pozitiven Žan Papič o 'sesutju'
Svet slavnih
Vedno pozitiven Žan Papič o 'sesutju'