Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manj znana služba Boštjana Romiha

25. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Oddajo bo spet vodil Boštjan Romih

Boštjan Romih foto: Mateja Jordovič Potočnik

Boštjan Romih ni le televizijski in radijski voditelj.

Poznamo ga kot radijskega voditelja in obraz številnih televizijskih oddaj, od Rakete pod kozolcem, Milijonarja, Ambientov pa vse do pogovorne oddaje Izven okvirja. Veščine govora in nastopanja pa Boštjan Romih ne deli le z gledalci in poslušalci, poleg tega, da občasno vodi raznolike prireditve, je hkrati že 15 let trener in predavatelj javnega nastopanja.

Zanimiva služba Boštjana Romiha

47-letnik je član ekipe predavateljev Modra akademija. Gre za izobraževalno središče za osebnostni in strokovni razvoj, kjer predavatelji udeležence seznanjajo z novimi znanji ter jih vodijo po poti do uresničitve zastavljenih ciljev.

»Boštjan delavnice, predavanja in individualne treninge izvaja za najrazličnejše kroge naročnikov, vse te dogodke pa odlikujejo izjemna uporabnost vsebin, visoka strokovnost, njegove bogate izkušnje z najrazličnejših govorniških področij ter sproščeno vzdušje. Na Radiu Slovenija je pridobil certifikat o najvišji govorni usposobljenosti pred mikrofonom, je certificirani NLP-praktik ter član ekipe za izbor in pripravo govornikov pri društvu TedxLjubljana,« pojasnjujejo pri Modri akademiji

»Načinov, kako učinkovito predati sporočilo, prepričati in navdušiti, je veliko in ne najdemo jih zgolj v govorniških priročnikih. Dobro govorništvo zame ni zgolj bleščeč slog, besedna bravuroznost, sajenje rožic ali zapeljivo leporečenje med držanjem fige v žepu. Eden izmed pomembnih kriterijev uspešnega nastopa je, koliko sebe si prinesel v svoje besede. Avtentičnost nagovarja,« pa o področju javnega nastopanja meni Romih, ki velja za zelo navdihujočega predavatelja.

Boštjan Romih - Ambienti

Boštjan Romih - Ambienti foto: RTV Slo

prejšnji članek
'Renato' je v resnici zelo pravičen
Svet slavnih
'Renato' je v resnici zelo pravičen
naslednji članek
Smučar Jure Franko je ženo zaprosil z uro
Svet slavnih
Smučar Jure Franko je ženo zaprosil z uro
#obraziavenija
obraziavenija