državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica Nataša Naneva o ljubezni

24. 2. 2024; 08.00
Avtor: Revija Lady
Nataša Naneva

Nataša Naneva. foto: Tibor Golob

Simpatična lepotica Nataša Naneva je priznala, da se s fantom Brankom požvižgata na valentinovo, saj je njun praznik zaljubljenih gregorjevo.

Lepotica iz šova Kolo sreče Nataša Naneva je že vrsto let srečno oddana šarmantnemu Branku, s katerim ne posvečata preveč pozornosti prazniku zaljubljencev. »Po pravici povedano, na valentinovo gledam kot na skomercializiran ameriški praznik, kjer so vsi obremenjeni s tem, kako je treba najdražje obdarovati na ta dan samo zato, ker to naredijo vsi okoli njih. Ker to je pa res pravi znak ljubezni. No, ni!« je za Lady dejala Nataša, ki se s fantom na ta dan ne obdaruje.

Prišla je tudi manekenka in inštruktorica zumbe Nataša Naneva foto: Mediaspeed

»Jaz dragega obdarujem skozi vse leto, brez posebnega razloga, ko to začutim in želim iz srca, ne zaradi praznika. Na primer, ko nekaj vidim in me spomni nanj ali vem, da to potrebuje, to brez pomisleka tudi kupim ali naredim. Je pa res, da je zame naš praznik zaljubljenih na gregorjevo, ko pravimo, da se ptički ženijo. In če pogledamo, da je to 12. marca, ko se pomlad prebuja, zunaj že vse brsti in žvrgoli, se mi zdi to veliko bolj smiseln dan za praznovanje ljubezni kot 14. februar, ko je pri nas še globoka zima.«

prejšnji članek
Smučar Jure Franko je ženo zaprosil z uro
Svet slavnih
Smučar Jure Franko je ženo zaprosil z uro
naslednji članek
Slovenka leta 2023 je Ana Petrič
Svet slavnih
Slovenka leta 2023 je Ana Petrič