mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako je 'Ela' postala zvezda serije Skrito v raju?

26. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
MEI RABIČ 1

Mei Rabič foto: POP TV

Mlada igralka Mei Rabič nam je zaupala, kako se ji je uresničila želja po nastopanju pred kamero.

Mei Rabič je simpatična osnovnošolka, ki jo spremljamo v popularni seriji Skrito v raju, kjer upodablja Elo Kramarič, hčerko Julije in Davida. Za 12-letnico je bilo snemanje serije zelo poučno, zato je neizmerno vesela, da je pred leti sledila svoji radovednosti, ki jo je pripeljala vse do televizijskih kamer.

Mei Rabič v seriji Skrito v raju foto: POP TV

»V svet igralstva sem vstopila, ko je šolo obiskala ekipa oddaje Ribič Pepe in so iskali otroke za snemanje. Jaz in nekaj sošolcev smo nastopili v oddaji in na snemanju pa mi je bilo resnično zelo všeč, saj se je vedno nekaj dogajalo. Veste, jaz sem tak tip človeka, ki želi, da se vedno nekaj dogaja,« se smeji Mei in nadaljuje, da je po prvi izkušnji na nastopanje pred kamero malce pozabila.

»Približno dve leti kasneje pa mi je bilo malo dolgčas, zato sem razmišljala, kaj bi lahko počela. Spomnila sem se na igralstvo, in malo raziskovala različne avdicije, pa nisem nič našla, zato sem na vse skupaj znova malo pozabila. Ampak kmalu zatem mi je mami povedala za neko avdicijo za vlogo statistke. Ko sem bila izbrana in bila na snemanju, sem se spet zelo navdušila in se začela prijavljati na veliko različnih avdicij. Velik met mi je uspel, ko se bila izbrana za vlogo v Skrito v raju,« je zadovoljna osnovnošolka, ki jo je zakulisje snemanja serije naravnost osupnil, saj tako kot gledalci ni vedela, kaj vse se dogaja za kamero. Tudi o tem nam je pripovedovala, mi pa bomo seveda klepet kmalu delili z vami.

Vabljeni na njena.si, kjer vas bomo še naprej razveseljevali z zanimivostmi o igralski zasedbi serije Skrito v raju.

Mei Rabič igra Elo Kramarič foto: POP TV

prejšnji članek
Znano novinarko zaprl in se nad njo več ur izživljal
Svet slavnih
Znano novinarko zaprl in se nad njo več ur izživljal
naslednji članek
Anja Križnik Tomažin žaluje, poslovil se je njen oče
Svet slavnih
Anja Križnik Tomažin žaluje, poslovil se je njen oče