nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marjetka in Raay Vovk pokazala družinske posnetke in fotografije

5. 3. 2024; 12.30
Avtor: K.M.
marjetka vovk

Marjetka in Raay foto: Neo Visuals

Dvojec Maraaya je sploh prvič tako globoko odprl svoje srce in javnosti pokazal družinske utrinke, ki jih do zdaj še ni delil z javnostjo.

Marjetka in Raay sta glede svoje zasebnosti kar skrivnostna, saj svojih dveh sinov ne kažeta v javnosti. Oziroma to naredita le redko, ob tem pa ne razkrivata njunih obrazov. Zdaj pa sta se odločila za spremembo, saj sta v novem videospotu za pesem Zaklad sploh prvič pokazala tako nazorne posnetke in fotografije 12-letnega Vida in 10-letnega Oskarja. Gre pa za zasebne posnetke prvih let njunih življenj. Vid in Oskar sta sicer že sodelovala v videospotu za pesem Drevo, a glasbenika tudi takrat nista pokazala njunih obrazov.

"Prišel je dan, ko z vami deliva nekaj, kar nama je bilo do zdaj sveto in samo za naju. Nisva si mislila, da bova kdaj tako globoko odprla srce, da bi delila z svetom trenutke, ki so bili do sedaj bili samo najini, naši. A prišla je pesem, prišla je zgodba, ki je vse to izvabila iz naju. Tukaj je Zaklad! Pesem, ki opisuje najlepši trenutek v najinem življenju, trenutek, ko sva postala starša dveh prekrasnih src, trenutek, ko sva v naročju držala najin največji zaklad," sta ob najavi pesmi zapisala zakonca Vovk. 

Pod glasbo se tudi tokrat podpisuje Raay, tako kot pri večini zadnjih hitov v slovenskem jeziku pa je besedilo spisala Marjetka. 

prejšnji članek
Polnozrnati kruh z avokadom in jajcem
Kulinarika
Polnozrnati kruh z avokadom in jajcem
naslednji članek
Znano, kdaj se na male ekrane vrača MasterChef Slovenija
Resničnostni šovi
Znano, kdaj se na male ekrane vrača MasterChef Slovenija