zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Melani Mekicar vrača na radio?

8. 3. 2024; 06.00
Avtor: B.M.
Radio Antena

Jaka je jutro preživel v družbi prijateljic Vite, Ondine in Melani. foto: Instagram

Simpatično voditeljico, ki jo spremljamo tudi v seriji Skrito v raju, so ujeli na slovenskem radiu. Se vrača v svojo staro službo?

Jutranji program na Radiu Antena, Antenin zajtrk, se je že tretjič na dan žena preimenoval v Antenin brunch. Voditeljema Jaki Peterka in Ondini Kerec sta se pridružili še dve simpatični dekleti. Na dan žena so se radijci odločili, da program seveda posvetijo ženskam, zato je bilo tudi razmerje moči v prid nežnejšemu spolu. Ondini sta se namreč pridružili njeni prijateljici, nekdanja voditeljica in njena predhodnica Melani Mekicar ter Vita Vlašič.

»To je bil že tretji tradicionalni Antenin brunch in vsakič je zelo zabavno! Z Melani in Vito smo prijateljice že šest let in mislim, da se to čuti tudi, ko smo skupaj v etru. Obe sta zelo sproščeni za mikrofonom in je res ena sama zabava. Spet smo pripravile kviz za Jaka o ženskah in spet mu je šlo 'dokaj' dobro (smeh). Veliko smo mu tudi pomagale, na koncu pa je dobil še nagrado, knjigo kuponov,« je povedala Ondina.

Jaka je bil nad tremi simpatičnimi dekleti navdušen in kot se pošali, k sreči ni rabil veliko govoriti. »Celo jutro je bilo zelo zabavno, Ondina je pripravila odličen zajtrk z mimozam, da smo se vsi malce lažje sprostili. To se je pokazalo, ko je Vita morala napovedati pesmi, ki prihajajo, pa jih seveda ni poznala. Melani pa sem si spet malce privoščil, češ da ima končno spet čas priti na Anteno odkar ne vodi več oddaje na televiziji,« je v smehu dodal Jaka.

prejšnji članek
Marjetka in Raay Vovk spregovorila o dnevu, ko sta postala starša
Svet slavnih
Marjetka in Raay Vovk spregovorila o dnevu, ko sta postala starša
naslednji članek
Tradicionalno zabavo ob dnevu žena popestril Vlado Kreslin
Svet slavnih
Tradicionalno zabavo ob dnevu žena popestril Vlado Kreslin