Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovan dvojec: Gregor Trebušak in Sanja Modrić

13. 3. 2024; 11.38
Avtor: K.M.
Gregor Trebušak, Sanja Modrić

Gregor Trebušak in Sanja Modrić bosta povezovala novo nogometno obarvano oddajo. foto: POP TV

Kako sta po novem povezana voditelj večernih poročil ter športna novinarka in voditeljica?

Na male ekrane prihaja nova posebna oddaja v luči bližajočega evropskega prvenstva v nogometu. POP TV pripravlja serijo 12 oddaj, v katerih boste nogometne zvezdnike spoznali v povsem drugi luči. Kdo so in kaj izven soja nogometnih reflektorjev počne ekipa, ki ji poveljuje Matjaž Kek? In kako veliko vlogo odigra 12. igralec – navijači? To bodo oddaje o pripadnosti, o sanjah in predanosti, o tem, zakaj so enako potrebni tako nepogrešljivi navijači na tribunah kot mirni družinski pristani. To bodo oddaje o strasti, o navijačih in o tem, kako velik je mali narod pod Triglavom. Oddaje so velikega pomena za vse, sporoča selektor slovenske nogometne reprezentance, Matjaž Kek.

"Veseli me, da bodo gledalke in gledalci lahko podoživeli trenutke, ki smo jih spisali na igrišču. Za vse nas je nogomet več kot le šport; lepo je povezati Slovence in biti njihov ponos. Prav veselim se, da se čustva prelijejo na ekrane in da spoznate še zgodbe iz zakulisja klubov in naših fantov. Vsi za naše!" Voditelja oddaje Vsi za naše! bosta Gregor Trebušak in Sanja Modrić. "Nogomet ni samo šport, gre dejansko za najbolj pomembno postranstvo stvar na svetu. Gre za milijone na stadionih, milijone v navijaških conah in milijarde pred televizijskimi ekrani. Zato je prav, da naše heroje v Nemčijo pospremimo kot se spodobi in skupaj odštevamo do prvenstva, ko bomo drugič v samostojni Sloveniji stiskali pesti in zadrževali dih," pravita. Novinarske ekipe so zato prečesale evropska mesta, spoznale domove in družine naših nogometašev, se pridružile navijaški evforiji in se na štiri oči pomenile tudi z največjim med velikimi, predsednikom UEFE Aleksandrom Čeferinom.

"Odigrali smo partijo namiznega tenisa z Benjaminom Šeškom, v domovih so nas sprejeli Jaka Bijol, Sandi Lovrić, Jan Mlakar in Petar Stojanović. V Gradcu smo izvedeli kdo bo očka, Jasmina Kurtića smo obiskali na Tirolskem, z Benjaminom Verbičem, Andražem Šporarjem in Adamom Gnezdo Čerinom smo v Atenah slavili derbi, v Madridu pa nam je vrata odprl Jan Oblak," pripoveduje urednica oddaj, Maja Kos. Kaj vse so še zakuhali, pa ne spreglejte vsak ponedeljek po oddaji MasterChef Slovenija na POP TV. Vsi za naše!

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Razlog za veliko ganjenost ženinove sestre
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Razlog za veliko ganjenost ženinove sestre
naslednji članek
Glavni negativec v Botrih črpal navdih pri domačih politikih
Svet slavnih
Glavni negativec v Botrih črpal navdih pri domačih politikih