stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnostna Eva Boto: Zaročena, samska ali zaljubljena?

17. 3. 2024; 11.00
Avtor: N.S. / revija Lady
eva boto 1

eva boto foto: Arhiv Lady

Zgodba Eve Boto in Domna Dornika je zgodba o vzponih in padcih, o skupnih zmagah in izzivih, predvsem pa o ljubezni, ki je dovolj močna, da premosti tudi največje prepreke.

Priljubljena pevka Eva Boto je na slovenski glasbeni sceni že od najstniških let, a kot pravi sama, je skozi leta spoznala, da vsega ne želi deliti z javnostjo in mediji, še posebno ko beseda nanese na ljubezen. Navihana Korošica je pred leti sicer priznala, da njeno srce bije za postavnega fanta, nekdanjega uspešnega triatlonca Domna Dornika, ki je danes še naprej zapisan športu, s katerim sta postala par leta 2015. »Nobena skrivnost ni, da sem zaljubljena v Trboveljčana, člana slovenske triatlonske reprezentance Domna Dornika. Rečem lahko samo, da sem srečna in hvaležna, da sem našla takšno osebo, kot je moj Domen. Oba se posvečava karieri, on športni, jaz glasbeni, skupaj pa sva zelo zanimiva in srečna kombinacija,« je takrat po dveh letih zveze medijem zaupala Eva, nato pa svoje ljubezni do športnika ni več obešala na veliki zvon. Pred dvema letoma je prav za našo revijo povedala: »Nerada razlagam o naju. Lahko pa povem, da mi veliko pomeni, da v odnosu spodbujaš drug drugega, da spodbujaš partnerjevo rast in je to obojestransko. Tako se razvijaš kot oseba in lahko hkrati funkcioniraš v paru. Kot individuuma se razvijata oba. Pri meni velja, da potrebujem nasprotje. Sem zelo ekspresivna oseba, govorim na glas in zelo rada komuniciram. Ob morebitnem sporu, pa če je to s fantom, sestro, prijateljico ali kom drugim, je zame najpomembnejše, da se razčisti z dobro komunikacijo. Situacijo je treba najprej umiriti, potem pa se pogovoriti tako, da so vsi zadovoljni. Hkrati tudi ne morem funkcionirati z nekom, če se gledava grdo, tega ne znam. Ne morem biti sprta z nekom, ne morem funkcionirati z zamero. Ne maram, če ljudje v sebi držijo stvari – vedno si želim, da bi se pogovorili in težave razrešili.« Kot smo izvedeli od zanesljivih virov, tako iz Koroške kot iz glasbenih voda, pa sta Eva in Domen menda že pred več kot dvema letoma naredila veliki korak in se na skrivaj zaročila, kar je pevka uspešno skrivala.

Informacije o zaroki so do uredništva Lady prišle že takrat, a v pevko nismo drezali. V zadnjega pol leta pa je do nas že večkrat prišla informacija, da sta zaljubljena zaročenca stopila korak nazaj in menda lani predvideno poroko odpovedala. Septembra lani smo na dogodku Pop promenada od dveh oseb blizu pevke namreč dobili sočno informacijo: »Njuna zaroka je bila skrivna, a je bila korak, ki je simboliziral njuno pripravljenost, da skupaj stopita v prihodnost. Poroka je bila načrtovana, ampak zelo skrivna, žal pa sta jo Eva in Domen lani odpovedala. Ampak brez panike, ni konec. Samo poroka je bila preklicana, še naprej ostajata par.« Ker se znana Korošica takrat ni oglašala na telefon, smo zadevo pospravili v predal. Do pred dnevi, ko je vroča novica spet završala na enem od dogodkov prejšnjega tedna. »Pa saj Eva in Domen nista več zaročena?! Nič novega ni, da sta lani odpovedala poroko, sta pa še vedno par. Res pa je, da sta glede tega oba zelo skrivnostna,« je povedal vir, zato smo novico želeli preveriti kar pri pevki sami, a je njen telefon kot običajno zvonil v prazno. Je pa nedavno povedala: »Ne čutim, da bi o naju govorila javno. No, seveda pa si želim poroke in otrok, to so sanje vsake ženske. A jaz pravim: vse pride vedno ob pravem času.« Ali je Eva Boto zaljubljena, zaročena ali spet samska, tako vesta le ona in Domen, res pa je tudi, da se je pevka pred dnevi, ko je bila gostja na Veseljaku, spretno izognila vročemu vprašanju o fantu Domnu, ko je diplomatsko odgovorila: »To se ne sprašuje. To je osebni podatek.«

Eva Boto

Eva Boto foto: Simon Pelko/Veseljak

prejšnji članek
Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo
Svet slavnih
Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo
naslednji članek
Nika Prevc do velikega kristalnega globusa, Ema Klinec do stopničk
Svet slavnih
Nika Prevc do velikega kristalnega globusa, Ema Klinec do stopničk