mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valter Kramar o ločitvi od Ane Roš: Delovne probleme sva nosila v posteljo

24. 3. 2024; 10.00
Avtor: K.M.
719958_chefinja_leta1

Najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in Valter Kramar (Hiša Franko)

Čeprav je njegova nekdanja žena svetovna kulinarična zvezda, je Valter zaslužen vsaj za polovico uspeha Hiše Franko. Divji, kot je, pa je ločitev izpeljal mirno in dostojanstveno ter se lotil nove kulinarične zgodbe, hiše Polonke v Kobaridu, kjer stavi na preprosto domačo hrano.

"Ko nosiš delovne probleme v posteljo – z Ano sva bila ves čas skupaj, na delu, počitnicah, dogodkih – se očitno nekaj zgodi, da se oddaljiš. Če si prej bil vajen povezanosti, se potem oddaljiš. Nama se je zgodilo enako kot marsikomu. Morala sva novim izzivom naproti. Najina ločitev je trajala dolgo. Nisva vedela, ali se da iti naprej drug brez drugega. Ugotovila sva, da ni druge možnosti. Vseeno pa sodelujeva in se razumeva, nisva pa več par. V zadnjih letih se ni prav veliko spremenilo. Oba sva delala kot norca in nihče ni imel časa za drugega," je Valter Kramar za revijo Obrazi povedal o ločitvi od Ane Roš. 

Valter Kramar, Hiša Polonka foto: Marko Vavpotič/M24

Valter Kramar pred Hišo Polonka, novim kobariškim gastronomskim hitom. foto: Sašo Dravinec

K tem uje še dodal: "Oba z Ano sva se zavedela, da je to edina pot. Da morajo stvari naprej, otroka morata rasti naprej, biti preskrbljena. Tako je tudi bilo. Na srečo je prevladal razum. Mislim, da med nama ni bilo ljubosumja. Zavedala sva se, da te to ne pripelje nikamor." Ano in Valterja še vedno povezuje Hiša Franko, pa tudi otroka Svit, ki študira v Italiji, in Eva Klara, ki živi v Ljubljani. 

prejšnji članek
Gaja Prestor je sporočila, da je zaročena
Svet slavnih
Gaja Prestor je sporočila, da je zaročena
naslednji članek
Natalija Kolšek – zabavna mama, ob kateri družina joče od smeha
Svet slavnih
Natalija Kolšek – zabavna mama, ob kateri družina joče od smeha