mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skladba je poklon dekletom in izraz spoštovanja njihovi predanosti

2. 4. 2024; 05.00
Avtor: PR
VZROCK

VZROCK foto: Promocijski material

Gašper, Tilen, Nik in Nejc danes predstavljajo novo skladbo in videospot Si dala mi telo, ki bo nedvomno segla v dušo, kri in srce poslušalcev.

VZROCK - glasbena skupina, ki s svojo energijo in mladostno simpatičnostjo navdušuje ljubitelje narodnozabavne glasbe, je danes izdala svojo novo skladbo in videospot z naslovom "Si dala mi telo". Ta skladba je poklon vsem dekletom, njihovi nežnosti in ljubkosti ter izraz spoštovanja do njihove pripadnosti in predanosti. Gašper, Tilen, Nik in Nejc danes predstavljajo novo skladbo in videospot Si dala mi telo, ki bo nedvomno segla v dušo, kri in srce poslušalcev. VZROCK, ki so znani po svojem drznem in z energijo nabitem nastopu, ki ga vedno zaznamuje harmonika, v novi pesmi ne skrivajo svoje čustvene plati. Tokrat oboževalcem predstavljajo nekaj drugačnega, nekaj ne tako značilnega za njih. "Nova pesem je bolj umirjena in nosi tudi globlje sporočilo in res smo s ponosom in hvaležnostjo odpeli vsako besedo in odigrali vsak ton naše nove Si dala mi telo. Zavedamo se, kako pomembno vlogo imate ženske v našem življenju in hvaležni smo za vas. S pesmijo bi radi pokazali globoko spoštovanje in občudovanje do vas," povedo fantje.

Kljub svoji mladosti je za fanti iz skupine VZROCK že kar nekaj odigranih noči in neprespanih vikendov. Njihove pesmi so že dosegle milijonske oglede na kanalu YouTube in drugih platformah, prav tako pa se fantje lahko pohvalijo s polnimi prizorišči, kar je jasen znak, da so fantje prihodnost slovenske narodnozabavne glasbe. "Nekaj let nazaj smo o takšnih vikendih in trenutkih, ki jih živimo sedaj, lahko le sanjali, sedaj pa se nam sanje uresničujejo. Hvaležni smo za vse odre, na katerih imamo priložnost stati in igrati. Pred nami je še zelo dolga pot in brez dvoma se moramo še veliko naučiti. Veselimo se vsega, kar nas še čaka," še povedo fantje iz skupine Vzrock.

Nova pesem je bila priložnost za sodelovanje z glasbenikoma Jasmino in Samom Kališnikom. "Zelo smo veseli in počaščeni, da se pod novo pesem podpisujeta prav Samo in Jasmina. Štejemo si v čast, da lahko sodelujemo z njima in upamo, da to ni zadnjič," še zaključijo. Videospot je delo Roka Maverja (RoxPro Production), v njem pa lahko opazimo simpatično igralko Pio Potočnik.

prejšnji članek
Gregor Ravnik po petih letih zapušča priljubljeno zasedbo
Svet slavnih
Gregor Ravnik po petih letih zapušča priljubljeno zasedbo
naslednji članek
Neokrnjena narava, tradicija pašništva in neskončne sprehajalne poti
Življenjski slog
Neokrnjena narava, tradicija pašništva in neskončne sprehajalne poti