mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gregor Ravnik po petih letih zapušča priljubljeno zasedbo

2. 4. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
trio-vivere

Trio Vivere se poslavlja od Gregorja Ravnika foto: Trio Vivere

Glasbenik se je odločil, da bo kariero nadaljeval na samostojni poti. Kdo se bo namesto njega pridružil zasedbi Trio Vivere?

Čeprav je zadnja leta veliko nastopal tudi samostojno ter navduševal na slovenskih festivalih, je bil Gregor Ravnik zadnjih pet let tudi član zasedbe Trio Vivere. Pred dnevi pa je sporočil, da to sestavo zapušča in se podaja na izključno samostojno glasbeno pot. "Dragi moji, življenje nas včasih pripelje do razpotja, ko se moraš odločiti, kam bo tvoja pot vodila naprej. Vsega lepega je enkrat konec in tako se je tudi moja pot s Trio Vivere končala. Matjažu in Aljažu se zahvaljujem za lepe trenutke na odru ter vam z Rokom želim vse dobro na vaši novi skupni poti. Verjamem, da se še kdaj srečamo na odru," je zapisal na družbenem omrežju. 

Matjaž in Aljaž sta medse tako že sprejela novega člana Roka Ferenčaka. Gre za člana Slovenske filharmonije in Slovenskega okteta, ki je sicer z vokalno zasedbo že večkrat nastopal. "Gregor Ravnik, ki je bil z nami dobrih 5 let, in ga zvezde vabijo na samostojno glasbeno pot, se od nas poslavlja, kar seveda ne pomeni, da se ne bomo videli, srečali ali kako drugače sodelovali. Dragi Gregor, najlepša hvala za tvoj doprinos, vse tvoje ideje in krasno mladostno energijo. Želimo ti vse dobro in veliko sreče na tvoji novi glasbeni poti," so sicer zapisali na uradnih družbenih omrežjih Trio Vivere.

prejšnji članek
Neverjeten zaslužek srbske glasbene industrije
Svet slavnih
Neverjeten zaslužek srbske glasbene industrije
naslednji članek
Skladba je poklon dekletom in izraz spoštovanja njihovi predanosti
Svet slavnih
Skladba je poklon dekletom in izraz spoštovanja njihovi predanosti