sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči Mance Košir razkrila eno izmed njenih zadnjih želja

5. 5. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
Manca Košir

Manca Košir, ambasadorka branja foto: Mateja Jordovič Potočnik

Povezana je s pogrebom, ki bo potekal to sredo. Pogreb bo odprtega tipa.

V četrtek, 2. maja, se je poslovila dolgoletna novinarka in publicistka Manca Košir. Od nje se v zadnjih dneh poslavljajo številni, ki so se z njo srečali na njeni poti. Družinski člani, prijatelji, sodelavci, študenti in drugi. Njena hči Tina Košir je na družbenem omrežju potrdila, da bo Mančin pogreb odprtega tipa ter da jo bodo tako lahko na zadnji poti pozdravili vsi, ki bi si to želeli. Ob tem pa je razkrila še eno izmed njenih zadnjih želja.

"V duhu slavljenja življenja, ljubezni in Mančinega bivanja tu in onkraj bo potekal njen pogreb, ki bo v sredo, 8. maja, ob 16.00 na Žalah. Na dan pogreba bo žara od 7.00 zjutraj v vežici Svetega Jožefa, kjer boste lahko tudi zapisali svoje sporočilo v žalno knjigo. Za to priložnost pa jo bomo raje preimenovali v knjigo navdiha in hvaležnosti," je zapisala Tina Košir in razkrila želje, ki jih je njena mati izrazila v povezavi s pogrebom.

"Manca je želela, da bi nas bilo čim več oblečenih v belo. "Moja smrt ni črna, je bela," nam je poročala v zadnjih dneh, ko so njene zaprte oči že zrle navznoter v mehko, mile tišine polno belino. Pa da bi prišli metulji, je zahrepenela. Če boste imeli na sebi simbol metulja v kakršnikoli obliki, bo zelo lepo. A največ velja Metulj odprtega srca: da bi naša odprta srca utripala v radostni harmoniji povezanosti, to si najbolj želimo. Vse ostalo je drugotnega pomena," je še zapisala. 

prejšnji članek
V Sloveniji priljubljena pevka razkrila ime prvorojenke
Svet slavnih
V Sloveniji priljubljena pevka razkrila ime prvorojenke
naslednji članek
Partner je skočil čez plot. Kaj pa zdaj?
Odnosi
Partner je skočil čez plot. Kaj pa zdaj?
#nasazenazenska
nasazenazenska