sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Sloveniji priljubljena pevka razkrila ime prvorojenke

5. 5. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Pevka Lana Jurčević že 4 leta kroji lepotno industrijo

Lana Jurčević ni samo odlična pevka, ampak tudi uspešna poslovna ženska. foto: M24

Lana Jurčević je svojim oboževalcem tudi uradno potrdila ime hčerke, ki sta se jo s partnerjem razveselila proti koncu meseca novembra. .

39-letna pevka Lana Jurčević že vrsto let s pesmimi Prava ljubav, Kopija, Ludo ljeto, Majica in številnimi drugimi navdušuje tudi slovensko občinstvo. V letu 2023 pa so z njo številni trepetali, saj je bila več mesecev v bolnici zaradi zdravstvenih težav v nosečnosti. Njena zgodba se je končala srečno, saj sta se s partnerjem Filipom Kratofilom konec meseca novembra razveselila rojstva prvorojenke. Pevka pa je zdaj na prisrčen način končno potrdila njeno ime. 

"Najina punčka ima isto ime kot ta čudovita in čarobna rožica, ki raste nad vodo na jezerih. Pravzaprav sva to izvedela šele kasneje, ko sva se že odločila, da ji bo tako ime. Toliko je podobnosti s to rožico in simbolika s tem, kar sva preživela, da je neverjetno," je že januarja zapisala na družbenem omrežju in ob tem objavila fotografije roza lokvanjev. 

Pred dnevi pa je potrdila, da je njuni prvorojenki ime Mayla Lily, kot se tudi uradno reče roza lokvanju. Lana in Filip pa sta si hčerino ime tetovirala na isto mesto notranji strani levih podlahtnic. Posnetek tetoviranja je pevka objavila na družbenem omrežju in ob tem zapisala: "Njeno ime je našlo pot do nje, njeno ime je imelo pomen, še preden sva se zavedala." 

prejšnji članek
TV-voditeljica predstavila svoj knjižni prvenec
Kultura
TV-voditeljica predstavila svoj knjižni prvenec
naslednji članek
Hči Mance Košir razkrila eno izmed njenih zadnjih želja
Svet slavnih
Hči Mance Košir razkrila eno izmed njenih zadnjih želja