Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Polona Požgan zasijala kot manekenka

11. 5. 2024; 12.00
Avtor: N.S./ revija Lady
polona požgan

Polona Požgan foto: ps

Vedno nasmejana Polona Požgan je uživala na modni brvi.

Pred leti je navduševala kot zabavna radijska voditeljica, zadnja leta pa nasmejano Mariborčanko Polono Požgan mnogi poznajo kot uspešno trenerko komunikacije in javnega nastopanja ter ustanoviteljico projekta Prijazno je biti prijazen. Čeprav je bila medijsko odmevna tudi njena ločitev od glasbenika Primoža Štormana iz skupine Tabu, zaradi česar se je malce umaknila iz medijev, je zdaj spet srečna tako v poslu kot zasebno.

»Velikokrat slišim vprašanje, kaj delam, odkar nisem več na radiu in televiziji. Delam to, kar sem delala že takrat – že več kot 24 let se ukvarjam z vsem tistim, s čimer ustvarjamo odnose, s sabo in z drugimi,« pravi Polona, ki se pred dnevi vseeno ni mogla upreti povabilu, da se na modnem dogodku po modni brvi sprehodi kot manekenka, kar zanjo sicer ni bilo prvič. »Ko me je poklical dober prijatelj, modni oblikovalec David Bacali, sem bila sprva malo skeptična, potem pa sem si rekla, daj, Polona, pojdi uživat. In res tudi sem, od začetka do konca.«

Po pisti se je sprehodila tudi nekdanja radijska voditeljica Polona Požgan, ki je danes gurujka komunikacije in javnega nastopanja.

Po pisti se je sprehodila tudi nekdanja radijska voditeljica Polona Požgan, ki je danes gurujka komunikacije in javnega nastopanja. foto: S.R.

prejšnji članek
Najbolj enostaven recept za bezgov sirup
Kulinarika
Najbolj enostaven recept za bezgov sirup
naslednji članek
Evrovizija: Incident v zaodrju odnesel  nizozemskega predstavnika
Svet slavnih
Evrovizija: Incident v zaodrju odnesel nizozemskega predstavnika