Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdaj je bilo Žanu Serčiču v karieri najtežje?

10. 5. 2024; 08.58
Avtor: K.M.
Žan Serčič

Žan Serčič je predstavil novo pesem Bela lilija. foto: Igor Pečoler

Eden najbolj vročih slovenskih glasbenikov Žan Serčič je že zakopan v delo, saj pridno ustvarja v svojem studiu. Pred dnevi je oboževalce presenetil z Belo lilijo, ki je prva pesem z nastajajočega petega albuma. Na sceno je stopil kot najstnik - kdaj pa mu je bilo najtežje?

Žan se je Sloveniji predstavil že davnega leta 2011 v oddaji Slovenija ima talent, natančneje v drugi sezoni priljubljenega glasbenega šova.  V 13-ih letih je pred očmi javnosti odrasel na različnih ravneh - tudi glasbeni. V pogovoru pa nam je Žan zaupal, kdaj mu je bilo najtežje. Čeprav je danes videti, kot da nosi svet in občinstvo na svoji dlani, ni bilo vedno tako. "V podzavesti sem vedno vedel, da je to to, kar si želim početi. Priznam pa, da je prišlo že do trenutka, ko sem pomislil, da morda imajo pa prav vsi tisti, ki so mi govorili, da nisem dovolj dober. To je bilo pri mojih devetnajstih, ko sem sodeloval na Melodijah morja in sonca ter bil štirinajsti od štirinajstih," je povedal Žan.

Pevec se je na festivalu predstavil s pesmijo Ljubezen na prvi pogled. "Takrat se mi je zdelo, da sem razočaral sebe, svoje oboževalce, starše, cel moj kraj in vse, ki so kadarkoli verjeli vame, in sem si rekel, da morda bi bilo pa boljše, da neham. Če danes realno gledam na situacijo, sem si zaslužil zadnje mesto. Ampak takrat, star devetnajst let, sem na to gledal drugače. Potem pa je trajalo kakšno leto dni, da sem spremenil pogled in začel snemati samostojni album po svojih pravilih," še iskreno prizna glasbenik. 

prejšnji članek
Špansko sodišče opustilo preiskavo proti Shakiri
Svet slavnih
Špansko sodišče opustilo preiskavo proti Shakiri
naslednji članek
Carpe Diem druga največkrat predvajana skladba na slovenskih radijskih postajah v 2023
Svet slavnih
Carpe Diem druga največkrat predvajana skladba na slovenskih radijskih postajah v 2023