tank, želva, lopa
Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

vrocina2
Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se delamo, da podnebnih sprememb ni.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anastasijo ganili odzivi na vodenje Pop ina

18. 5. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
anastasija-jović

Anastasija se je preizkusila kot voditeljica foto: Osebni arhiv

Novinarka Anastasija Jović se je preteklo nedeljo nepričakovano preizkusila v vodenju oddaje Pop in. Čeprav ji je malce nagajala obutev, se je v vlogi voditeljice odlično počutila.

Anastasija Jović je tista mlada novinarka, ki s svojimi simpatičnimi prispevki s terena popestri oddajo Pop in. Minulo nedeljo je bila deležna prav posebne priložnosti, v okviru nadomeščanja voditelja Simona Vadnjala je namreč zakorakala v studio in odlično odvodila program družabne kronike. Med klepetom o izkušnji, ki bi jo z veseljem ponovila, nam je zaupala še nekaj zanimivosti o svojem delu. Tudi takšne, ko ne gre vse po načrtih …

Anastasija, poročanje z družabnih dogodkov imate v malem prstu, kako pa ste se počutili v voditeljskih čevljih?

Predvsem rahlo nestabilno, ker so imeli čevlji ultra visoko peto. Šalo na stran, uživala sem bolj, kot sem si predstavljala. Takoj ko sva se z Oto na začetku pošalili, sem pozabila, da sva sredi studia.

Pa bi se v vlogi voditeljice še želeli preizkusiti?

Ja, seveda! Nova, drugačna izkušnja in popestritev mojega siceršnjega dela.

Kakšnih odzivov ste bili deležni po nedeljski oddaji?

Nisem pričakovala, da bo odzivov tako veliko, še posebej pa ne, da bo toliko prijaznih in lepih komentarjev (zlasti od ljudi, ki niso moji družinski člani in prijatelji). Že tako sem bolj čustvena in ni me bilo težko ganiti z lepimi besedami.

Novinarka Pop ina Anastasija Jović foto: Osebni arhiv

Zdi se, da se v svetu družabne kronike počutite kot riba v vodi. Je bilo slednje lažje zaradi vaše vedoželjne, sproščene narave ali je moralo preteči nekaj vode, da ste se privadili na poročanje z dogodkov?

Že od nekdaj sem sila klepetava, z veseljem in lahkoto se priključim vsakršni debati, zanimajo me stvari okoli mene, predvsem ljudje in njihova razmišljanja, zato sem se na začetku morala privaditi predvsem na dejstvo, da mi sedaj sledi še kamera, ki vse posname. Se večkrat ugriznem v jezik in počakam s kakšno šalo, da se ugasne.

Na dogodkih je zelo živahno in nemara se med snemanje prispevka zlahka pripeti tudi kaj nepredvidljivega? Imate v spominu kakšno nenavadno prigodo?

Absolutno! Od padcev, spotikanja, vetra v laseh, do mojega trenutno najljubšega spomina: pred meseci je bil v Ljubljani zvezdnik Keanu Reeves in ko sem zjutraj tekla na letališče z ekipo, da bi ga ujeli, so sporočili, da je že odletel. No, vseeno smo se odpravili do poslovnega vhoda, ko mi je rekel snemalec: »Anastasija, glej, a ni tisto on?« Sem odmahnila z roko, naj se ne heca z mano in skoraj šla mimo Reveesa! Res je stal tam pred vhodom, sam, kot vsak drug človek in kadil.

Anastasija Jović foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Blaž Švab prekipeva od sreče: Njegova Lara pod srcem nosi punčko
Svet slavnih
Blaž Švab prekipeva od sreče: Njegova Lara pod srcem nosi punčko
naslednji članek
Poslovil se je legendarni slovenski glasbenik Rudi Poljanšek
Svet slavnih
Poslovil se je legendarni slovenski glasbenik Rudi Poljanšek