Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Igralka predana svojima dragima fantoma

19. 5. 2024; 10.00
Avtor: N.S. / revija Lady
aleksandra-balmazović

Aleksandra Balmazović foto: POP TV

Igralka Aleksandra Balmazović, ki jo v seriji Skrito v raju spremljamo v vlogi Nade Bučar, se po napornih dnevih najraje vrača k možu in sinu v objem.

Priljubljena in večkrat nagrajena igralka Aleksandra Balmazović, ki je bila leta 2005 prva slovenska igralka, ki so jo na filmskem festivalu v Berlinu razglasili za 'vzhajajočo zvezdo', trenutno navdušuje v seriji Skrito v raju. A po napornih dneh se igralka najraje vrne v objem družine – moža Sergeja Novakoviča in 16-letnega sina Leva. Njena ljubezen do njenih dveh najljubših moških v življenju je še posebno velika v domači kuhinji.

»Sama sem že 24 let zaprisežena vegetarijanka, a kljub temu kuham mesne jedi za moža in sina, ki sta zaprisežena mesojedca. Meni meso pač ne diši, zato ga ne jem in ga ne pogrešam,« je priznala nasmejana igralka, ki velja za pravo svetovljanko, saj je odraščala med Celjem, Beogradom in Frankfurtom. »Ta tri mesta so bila stalnica, ko smo se z družino selili zaradi očetovega dela, pozneje pa še Berlin, Beograd in Ljubljana. Še zdaj bi se z veseljem ves čas selila, saj pri tem spoznavaš druge kulture,« še pravi očarljiva Aleksandra, ki se prav zaradi nenehnih selitev lahko pohvali, da tekoče govori slovenščino, srbščino, nemščino, angleščino in francoščino, zadnja leta pa se uči še ruščino.

Aleksandra Balmazović foto: POP TV

prejšnji članek
Slovenski športniki in športnice navdušili v večernih toaletah
Svet slavnih
Slovenski športniki in športnice navdušili v večernih toaletah
naslednji članek
Maja Keuc: Tilen razume moj nenavadni svet
Svet slavnih
Maja Keuc: Tilen razume moj nenavadni svet
#nasazenazenska
nasazenazenska