severa gjurin 1
Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Marko Bitenc
Necenzurirano

Skriti gospodarji našega zdravstva

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš Valič: Moja žena je prekrasna

22. 5. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
aleš

Aleš in Teja Valič foto: Mateja J. Potočnik, edit njena.si

Teji Valič je s posebno kuho uspelo doseči, da je njen dragi soprog opustil zdravila. Kuhala mu je celo za snemanje serije Skrito v raju …

Igralec Aleš Valič ne skriva velike ljubezni do svoje žene Teje. Kako zelo je skrbna, dokazuje predanost cilju, da s posebno prehransko dieto izboljšata svoje zdravje. Zakonca sta sledila hčerkini dobri izkušnji s strokovnjakinjo za prehrano in kmalu tudi sama navdušeno zaznala spremembe. Teja se je naloge lotila zelo natančno, tako da v kuhinji za Aleša skorajda ni bilo več prostora. »Moja žena je prekrasna. Toliko ji je bilo do tega, da se zdravstveno oba urediva, da je bila tako natančna, da sem zelo težko prišel zraven,« je igralec smeje se pojasnil v intervjuju za revijo Jana in razložil, kakšne spremembe mu je prinesla soprogina predana kuha.

Teja in Aleš Valič na biserni poroki foto: Zarja Jana

»Dieta mi je predvsem prinesla dobro počutje in konkretno izboljšanje zdravja. Zdravniški izvidi so bili tako dobri, da sem lahko nehal jemati zdravila za holesterol; imel sem tisti najmanjši odmerek. Skratka, dobro sem se počutil, pa tudi kilogrami so se občutno zmanjšali, 27 sem jih izgubil. Zdaj sem jih sicer nekaj dobil nazaj, ker se vmes tudi pregrešim,« je strnil misli Aleš, ki je na snemanju serije resda pospravil v želodec kakšen sendvič in manj zdrav grižljaj, za večji del njegove prehrane pa je še vedno skrbela njegova Teja.

»Na snemanje v Ljubljano sem si hrano večinoma nosil s seboj. Največkrat mi je žena skuhala za naslednji dan. Je bilo pa težko loviti ure, ko naj bi spet nekaj pojedel, po tej dieti imaš namreč pet obrokov.«

Celoten intervju z Alešem Valičem si lahko preberete v aktualni številki revije Jana. Del zanimivega klepeta vas čaka tudi na njihovi spletni strani. Kliknite TUKAJ.

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Olga: Ženska moškemu svoje misli preda z jedjo
Resničnostni šovi
Olga: Ženska moškemu svoje misli preda z jedjo
naslednji članek
Martina Švab: Fatalnost je energija, začuti se v pogledu
Svet slavnih
Martina Švab: Fatalnost je energija, začuti se v pogledu