Svet slavnih
 

Ilka Štuhec in sanjska poroka v Združenih državah Amerike

24. 7. 2024; 19.00
Avtor: K.M.
ilka štuhec

Nasmejana Ilka Štuhec. foto: Mediaspeed

Najuspešnejša slovenska smučarka lanske sezone se te dni mudi v Združenih državah Amerike. Zdaj je jasno, zakaj se je odpravila čez lužo in razlog ni dopust.

Ilka Štuhec je pred dnevi na družbenem omrežju objavila fotografije in posnetke, ki so nastali na priljubljenem jezeru Tahoe v Sierra Nevadi, ki prečka mejo med Kalifornijo in Nevado. Čeprav je na prvi pogled videti, da si je slovenska smučarka privoščila dopust v Združenih državah Amerike, na katerem uživa v vodnih aktivnostih ter deskanju in "wakeboardingu", pa je resnica nekoliko drugačna in predvsem romantična. 

Ilka se je namreč udeležila poroke smučarskih kolegov, saj sta se na tej sanjski lokaciji poročila kanadska smučarka Marie-Michèle Gagnon in ameriški smučar Travis Ganong. Par je v razmerju že vse od leta 2008, skoraj identični priimek pa je zgolj naključje. Mladoporočenca sta se leta 2014 preselila v skupni dom v okolici jezera Tahoe, kjer je pretekli konec tedna tudi potekala sanjska poroka, na kateri je bila med gosti poleg številnih drugih smučarjev tudi Ilka Štuhec. Gosti so na lokaciji preživeli teden dni in v tem času uživali tudi v številnih aktivnostih v naravi. 

Slovenska športnica je čas sicer izkoristila za druženje s smučarskimi kolegi, saj glede svoje zasebnosti in ljubezenskega statusa še vedno ostaja zelo skrivnostna. 

prejšnji članek
Tina Gaber naletela na nepričakovan odziv
Svet slavnih
Tina Gaber naletela na nepričakovan odziv
naslednji članek
Benjamin Šeško redko objavo posvetil izbranki
Svet slavnih
Benjamin Šeško redko objavo posvetil izbranki

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.