Življenjski slog
 

Kam na prestižne počitnice s prijateljicami?

4. 7. 2024; 15.30
Avtor: Oglasno sporočilo
my-luxoria, hrvaška, vila, luksuzne-počitnice
Poletni dnevi so večinoma rezervirani za počitnice z družino, medtem ko je jesenski vikend oddih prava zabava za druženje s prijateljicami. Hrvaška je država, ki zadnja leta nosi naziv kultne destinacije, ta status pa je pridobila zahvaljujoč neokrnjeni naravi, očarljivim mestom, razčlenjeni obali, okusni gastronomski ponudbi, oljčnikom in vinogradništvu ter varnosti, ki jo redki imajo. In ko se temperature rahlo znižajo, gneča pa zmanjša, september in oktober ponujata ugodnejše nastanitve v primerjavi z letno sezono, kar omogoča luksuzne počitnice po dostopnejših cenah.

Agencija My Luxoria je specializirana za zagotavljanje vrhunske izkušnje bivanja v luksuznih vilah vzdolž celotne Jadranske obale. Ne glede na to, ali ste tukaj prvič ali komaj čakate, da izveste, o kakšnem hedonizmu govorimo, v nadaljevanju razkrivamo, katere vile so idealne za nepozabne počitnice s prijateljicami. Svoj pobeg v razkošje in sprostitev načrtujte že zdaj.

Villa She House

Nahaja se v notranjosti otoka Brača, vila She House je ustvarjena za užitek. Ta kamnita hiša, zgrajena pred 100 leti, združuje kamen in sodoben stil gradnje. Vila je razdeljena na tri etaže, vsak kotiček pa izgleda zanimivo in ima svojo zgodbo. Posebno doživetje nudi soba s steklenim odprtjem, ki se nahaja pod kuhinjo. Dve sobi sta v prvem nadstropju vile, lahka razsvetljava in kamnite stene pa prispevajo k vzdušju. Podstrešje vile je ustvarjeno z idejo relaksacije, z notranjim steklenim jacuzzijem in savno. Vila She House je idealna, če iščete otoško avanturo in morski odmor.

Villa Bandelli With Spa

Pri sami misli na počitnice si predstavljate sprostitev v bazenu, savni, jacuzziju. Vila Bandelli With Spa je odlična izbira med Relax & Spa vilami. Ta luksuzni kompleks se nahaja v bližini Narodnega parka Krka in obsega dve moderni vili, ki lahko skupaj gostita osem oseb. Vila ima kar štiri kuhinje, dve zunanji in dve notranji, ogrevan bazen, za željeni občutek sprostitve pa poskrbi soba za sprostitev z jacuzzijem in savno. Dodatni bonus je telovadnica za vse, ki želijo ostati v formi tudi med počitnicami. Navdušila vas bo tudi dva ogrevana bazena - idealna za celodnevno sprostitev celotne ekipe.

Villa Nella Foresta

Če želite svojemu oddihu dodati poseben pečat, Villa Nella Foresta nudi edinstveno in popolno izkušnjo. Velika posest, obdana s čudovito pokrajino, zagotavlja popoln oddih daleč od hrupa, za brezskrben oddih pa je tu možnost nabave živil, dostave hrane ali najema zasebnega kuharja, ki vam bo pripravljal vrhunske kulinarične specialitete. Vila ima tudi številne zabavne vsebine, kot so namizni tenis, otroško igrišče in velik teniški teren za ljubitelje športnih aktivnosti. Preizkusite se v skupnem dvoboju, po aktivnem dnevu pa se sprostite v ogrevanem bazenu ali naročite masažo. Seznam vseh privilegijev te moderne lepotice se tu ne konča, saj je vila prijazna do hišnih ljubljenčkov, odprta za organizacijo porok in dogodkov ter primerna za delo od doma. Za vsak primer.

Villa Medveja

Kvarner že dolgo velja za enega najlepših delov Hrvaške, vila Medveja pa se ponaša s čudovitim panoramskim pogledom na otoka Cres in Krk. Bližina slovenske meje omogoča hiter in enostaven prihod, položaj vile pa omogoča uživanje v občutku slow livinga. Z dvema spalnicama in kapaciteto za štiri osebe ta vila omogoča tesno povezanost in intimno žensko druženje. Vila ima savno, jacuzzi, ogrevan bazen s slano vodo in čudovito teraso z zunanjo kuhinjo, kar nudi pravi hedonistični užitek. Vila Medveja je na voljo za najem skozi vse leto.

Villa Miryam

Vila Miryam je še posebej primerna, če iščete lokacijo za 'body and mind retreat', kot sta joga in meditacija, zahvaljujoč mirnemu okolju, prostorni zunanji terasi z ogrevanim bazenom in lounge območju z modernimi vsebinami. Poleg sprostitve in relaksacije vila vključuje sobo za zabavo in prostor z opremo za vadbo in fitnes. Elegantni stil opremljanja se popolnoma prilega okolici, na voljo pa je šest udobno opremljenih spalnic z lastnimi kopalnicami. Vila Miryam lahko sprejme 12 oseb, med bivanjem v tej vili pa raziščite tudi čudovit otok Krk.

Plant Villas

Kompleks Plant Villas sestavlja šest vil, ki se nahajajo v kamniti pokrajini otoka Paga, v kraju Novalja, kjer se stikata tradicija otoka in sodobnost teh vil. Prekrasen pogled na neskončen horizont se odpira tudi iz notranjosti vile zahvaljujoč steklenim stenam. Plant vile so prava oaza za sprostitev, vsaka ima savno, jacuzzi in neskončni bazen. Posebnost vil je tudi skupni teniški teren, kjer lahko uživate v poletnih dvobojih. Poleg zabave otok Pag gostom ponuja možnost raziskovanja tradicije in kulture otoka.

Vila Dali With Spa

Vila Dali With Spa je še ena izmed očarljivih vil, ki navdušuje s svojo zbirko vsebin za sprostitev. Nahaja se v Medulinu, le 3 km od plaže, ta vila osupne s čudovitim pogledom na morje in spa tretmajem, ki vključuje savno, jacuzzi in ogrevan bazen s slano vodo. Zračna in svetla dnevna soba je napolnjena z dnevno svetlobo, ki ustvarja kontrast s temnim pohištvom, spektakularno zunanje okolje pa ustvarja luksuzno vzdušje. Z notranjo in zunanjo jedilnico lahko izbirate, kje boste uživali v kulinaričnih okusih, z namiznim tenisom pa ta luksuzna hiša obljublja ure zabave. Čeprav je bivanje v Vili Dali With Spa posebno, bo obisk medulinske riviere obogatil vaše počitnice.

Villa Jerini House

Ta vila je eleganten spoj dveh sestrskih vil, ki se nahajata na istem posestvu. Popolnoma ograjeno dvorišče nudi popolno zasebnost in idealno zatočišče za pobeg s prijatelji. Notranjost in zunanjost vile sta urejeni s pozornostjo na podrobnosti, kombinacija lesa in kamna pa dodaja poseben čar. Vila razpolaga z dvema bazenoma, kar je popolno za sprostitev in uživanje na soncu, za uživanje v popoldanskem ali večernem druženju pa gostom nudijo žar in zunanji prostor za druženje. Za aktiven oddih so vam na voljo štiri kolesa, telovadnica in savna. Na zahtevo in za doplačilo so na voljo storitve dostave hrane, masaže, dnevnega čiščenja in najema čolna. Po standardih agencije My Luxoria je uvrščena tudi v kategorijo TOP 100 vil na Hrvaškem.

Villa IPause

Vilo IPause lahko opišemo kot minimalizem in luksuz v enem. Nahaja se v kraju Dračevac v Istri, intimno in romantično okolje pa vam bo napolnilo baterije. Vsebuje dve spalnici, štiri kopalnice, popolnoma opremljeno kuhinjo s kaminom in dnevno sobo z neverjetnim pogledom na pokrajino. Kleti vile ne boste mogli prezreti. Ta prostor je popoln za druženje in zbiranje, s posebno kuhinjo in jedilnico. Notranja spa cona je povezana z dvoriščem, ki s svojim mediteranskim vzdušjem zagotavlja posebne trenutke.

Vila Arsia

Ta luksuzna vila je obdana s prekrasno zeleno istrsko pokrajino in nudi popoln mir ter zasebnost. Kombinacija sodobne notranjosti in kamnite zunanjosti ustvarja popoln oblikovalski kontrast. Vila ima štiri elegantne spalnice in lahko sprejme največ osem oseb. Glavno središče pritličja je odprt koncept dnevne sobe in popolnoma opremljene kuhinje. Poseben vtis ustvarjajo naravne in nevtralne barve, pogled na zunanji bazen pa vabi k poletni osvežitvi. Vila Arsia vam bo ponudila tudi odlično zabavo z igriščem za košarko, trampolinom, badmintonom, žogo za odbojko in balinarskim igriščem. Če potujete s psom, je ta prekrasna vila odprta tudi za hišne ljubljenčke ob doplačilu. Tedenski najem v Vili Arsia se giblje od 2.002 € do 3.997 €.

Villa Antea

Vila Antea se bo popolnoma prilegala vašim sanjam o jesenskih počitnicah. Z veliko posestjo velikosti 5000 m² in elegantno urejeno sončno teraso z ogrevanim bazenom je vredno spakirati kovčke in si zagotoviti nepozabno zabavo. Vsebuje štiri prostorne spalnice, od katerih vsaka nudi popolno zasebnost z lastno kopalnico, odprt koncept dnevne sobe in kuhinje pa pušča poseben vtis. Čeprav kamnita zunanjost in edinstven značaj notranjega prostora delujeta privlačno, vila Antea nudi pravi luksuz z možnostjo nabave živil, dostave hrane in zasebnega kuharja. Vila je primerna tudi za invalide, okolica pa ponuja velik izbor zabavnih aktivnosti za pravo timsko avanturo. Preizkusite se v jahanju, pohodništvu, vožnji z vozili ATV, kajakom ali vodnim skuterjem.

prejšnji članek
Želite izpolniti vsa pričakovanja, sami pa trpite?
Zdravje
Želite izpolniti vsa pričakovanja, sami pa trpite?
naslednji članek
Koliko vode morate popiti za učinkovito hujšanje?
Svet slavnih
Koliko vode morate popiti za učinkovito hujšanje?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.