psihoterapija, pogovor
Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi res nevaren?

PREMOGOVNIK VELENJE
Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje rudnika bo stalo milijardo evrov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za Regininim cvetličnim klobukom so se obračale glave

6. 6. 2024; 12.00
Avtor: Vesna Meško
regina

Regina foto: S.R.

Pevkina kreativna ideja sicer ni slavila zmage za naj ženski klobuk, si pa vseeno zasluži, da vam pokažemo, s čim je navduševala tokrat.

Včeraj se je v Zajčji dobravi odvil tradicionalni Lady piknik pod klobuki. Našo pozornost je pritegnila Regina, ki je že leta 2021 slavila zmago za naj ženski klobuk. Pevke tudi letos ni bilo mogoče spregledati, omislila si je namreč cvetlično naglavno okrasje. Okrogli aranžma je bil izdelan iz svežega šlajerja, ki so ga dopolnjevale prevešajoče zelene vejice iz umetnega materiala. Kreativna ideja sicer ni bila ravno preprosta za nošenje, a je Regina kljub temu poskrbela za eleganco.

"Moje zamisli glede klobuka mi vedno pridejo, da ne rečem, zadnji hip. Letos je bila pravzaprav moja obleka tista, ki me je navdala z idejo. Odločila sem se namreč, da bom nosila zeleno obleko in ker jo je bilo treba oplemenititi s klobukom, se mi je zdela kreacija s šlajerjem ravno pravšnja. Glede na komentarje in pohvale, ki sem jih bila in sem jih še vedno deležna, je bila to prava izbira," nam je zaupala Regina, s katero smo poklepetali tudi o tem, kako je cvetlični klobuk sploh dobil svojo podobo. Ji je kdo priskočil na pomoč?

Forografija prvotne izvedbe klobuka v primerjavi s končno. foto: Osebni arhiv

"Prva ideja je bila ta prav velik klobuk narejen iz šlajerja in pri tem mi je pomagala cvetličarka Špela Kepec, s katero se poznava že vrsto let. Klobuk je bil tako bogat in tako težek, da z njim ne bi zdržala na glavi dlje kot za eno fotografiranje. Zato sem potem dobila idejo, da pritrdim gobo na obroč, na katero sva potem s skupnimi močmi natikali cvetje šlajerja. Za piko na i sem potem pristavila še viseč dodatek, ki spominja na alge, v enaki barvi kot boleka. In to je to," se smeji pevka.

Ampak iskreno, ga je bilo težko nositi? "Res ga ni bilo enostavno nositi na glavi, saj je bil kljub temu, da je bil veliko manjši od prvotne zamisli, še vedno precej težak, sploh proti koncu zabave, ko je bilo z njim treba tudi plesati. Ampak bilo je vredno potrpeti, že samo zato, ker so bili ljudje navdušeni nad njim. Kar me je pa še posebej veselilo, pa je to, da so lahko ljudje uživali tudi ob prijetnem vonju drobnih cvetlic in so ga z veseljem duhali. Jaz bi temu rekla klobuk za vse čute."

Prekrasno, kajne?

Regina na Lady pikniku pod klobuki

Regina na Lady pikniku pod klobuki foto: Jure Klobčar

prejšnji članek
Zlata pravila ustne higiene
Zdravje
Zlata pravila ustne higiene
naslednji članek
Foto: Deželak Junak izgubil dekatlon prvakov in znova kolesaril na Krvavec
Svet slavnih
Foto: Deželak Junak izgubil dekatlon prvakov in znova kolesaril na Krvavec