Kris Jenner
Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

klemen bostjancic
Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti prodaje stanovanj in vil vplivnežev

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sarah Ferguson razkrila, kako se soočajo z rakom v kraljevi družini

5. 6. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Sarah Ferguson

Sarah Ferguson foto: Profimedia

Za angleški medij Hello! je ekskluzivno razkrila, kako se v času soočanja z boleznijo raka podpirajo ona, kralj Karel III. in valižanska princesa Kate.

Sarah Ferguson, nekdanja žena princa Andrewa, je lansko leto zbolela za rakom dojk. Po odstranitvi dojke in novi diagnozi kožnega raka, je danes zdravniško gledano zdrava, a se vseeno redno udeležuje pregledov. Novici o njenem boju z rakom sta sledili še novici o raku britanskega kralja Karla III. in novico o raku valižanske princese Kate, ki je po operativnem posegu trenutno sredi preventivne kemoterapije. Sarah, ki je kljub ločitvi še vedno močno vpeta v kraljevo družino, je za revijo Hello! spregovorila o trenutnih odnosih znotraj kraljeve družine. 

Razkrila je, da je bilo izjemno pogumno, da je kralj postal pokrovitelj raziskav v povezavi z boleznijo raka v Veliki Britaniji, na kar gleda kot na neverjetno potezo.  K temu pa je še dodala: "Mislim, da je bila valižanska princesa tako pogumna s tem videoposnetkom [v katerem je Kate javno objavila svojo diagnozo]. Mislim, da je družinska enotnost ključna. Všeč mi je, da se kraljeva družina med seboj podpira in nadaljuje enotno."

prejšnji članek
Avtorica knjižne serije Bridgerton se mudi v Zagrebu
Kultura
Avtorica knjižne serije Bridgerton se mudi v Zagrebu
naslednji članek
Poprova meta za lepa stopala
Moda&Lepota
Poprova meta za lepa stopala