Kris Jenner
Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

klemen bostjancic
Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti prodaje stanovanj in vil vplivnežev

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran Dragić z izbranko dopustuje v Italiji

5. 6. 2024; 12.18
Avtor: K.M.
Gracie Murphy, Goran Dragić

Gracie Murphy, Goran Dragić foto: Instagram

Košarkar bo v naslednjih mesecih kar nekaj časa preživel v Sloveniji, še pred tem pa si je privoščil dopust v Italiji. Z njim pa je seveda tudi njegova srčna izbranka.

Goran Dragić in njegova življenjska sopotnica Greice Murphy se trenutno mudita v sosednji Italiji. Nekaj dni sta preživela na priljubljenem otoku Sardinija, kjer so nastali tudi posnetki, ki sta jih delila na družbenem omrežju. Zdaj pa je Goran objavil še fotografijo, ki razkriva, da sta že na celini. Natančneje v kraju Neapelj, ki je največje mesto južne Italije in glavno mesto Kampanije in pokrajine Neapelj. mesto se sicer ponaša z UNESCO-vo dediščino, čudovitimi palačami, muzeji in slavno neapeljsko pico.

Gorana sicer v naslednjih mesecih v Sloveniji čakajo številne obveznosti. Že naslednji teden, 12. junija, se na Ptuju odpira že šesti pametno igrišče, konec meseca, 30. junija, se v Laškem začne njegov že desetih jubilejni kamp, avgusta pa bo v Ljubljani potekalo še uradno košarkarjevo slovo od bogate športne kariere. V petek, 23. avgusta, bosta v Ljubljani na sporedu business talk in gala dobrodelni večeni dogodek Night of the Dragon pred poslovilno tekmo Gorana Dragića. V soboto, 24. avgusta, se bo v ljubljanski dvorani Stožice zlati kapetan Goran Dragić s spektakularno dobrodelno ekshibicijsko tekmo poslovil od profesinalne košarkarske kariere.

prejšnji članek
Indira Ekić in Matic Kolenc tudi uradno poročena
Svet slavnih
Indira Ekić in Matic Kolenc tudi uradno poročena
naslednji članek
Matej Zemljič in Irena Yebuah Tiran združila moči
Svet slavnih
Matej Zemljič in Irena Yebuah Tiran združila moči