asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenija z Miho Deželakom zbrala 1.217.026,21 evrov

7. 6. 2024; 05.17
Avtor: K.M.
Deželak junak, akcija

Deželak junak foto: Radio 1

Pred nekaj trenutki se je zaključila že deseta akcija Deželak Junak, v kateri je predvsem Miha Deželak spet združil Slovenijo. Znesek tudi letos rekorden!

Miha Deželak je nekaj minut pred 17. uro več kot uspešno zaključil že deseto izvedbo dobrodelne akcije Deželak Junak, ki se je po desetih napornih dneh in današnjih 71 kilometrih tudi letos zaključila na Debelem rtiču. Na lokaciji, kjer tudi s pomočjo Deželaka in Radia 1 vsako leto dopustijo tisti otroci, ki morje morda vidijo prvič. Tudi letos ga je na cilju pričakal fantastičen sprejem, ki so ga sestavljali otroci, navijači, člani družine in številni sodelavci z Radia 1. 

Miha Deželak in njegova fantastična spremljevalna ekipa sta v lanskoletni akciji skupaj s poslušalci in celotno Slovenijo zbrala rekordnih 1.044.829,69 evrov. Letošnja številka je spet presegla milijon. Zbrana sredstva pa so se ustavila pri številki: 1.217.026,21 evrov. Znesek pa je spet rekorden! "Hvala, ker ste se izkazali. Hvala, ker ste tako zelo solidarni. Hvala, ker sta tako dobrodelni. Hvala, ker pomagate že deseto leto zapored. Slovenci, čudovit narod," pa so bile Deželakove besede zahvale. 

Zaključila se je letošnja akcija Deželak Junak. foto: Facebook

"Miha že desetletje komaj čaka na to akcijo, ker ve, da teh otrok nikakor ne sme pustiti na cedilu. Ker vse to najbolj močno čuti ravno Miha. V teh dneh dneh cela dežela junakov stopi skupaj za plemeniti cilj," je pred razglasitvijo povedal Denis Avdić ter se zahvalil vsem, ki so letos poslali sporočilo in tako prispevali delček k celotnemu sredstvom ter vsem, ki so darovali s svojimi donacijami ali nakupom dobrodelne pravljice. Nato pa je na oder stopila Nina Pušlar in odpela pesem Tople oči, ki so jo na terenu večkrat prepevali člani dobrodelne ekipe. 

prejšnji članek
Saša Lendero in Miha Hercog skupaj prišla na javno prireditev
Svet slavnih
Saša Lendero in Miha Hercog skupaj prišla na javno prireditev
naslednji članek
Jedilnik s katerim boste shujšali v šestih tednih
Zdravje
Jedilnik s katerim boste shujšali v šestih tednih