Travis Scott
Svet24.si

Eden najbolj priljubljenih reperjev končal za zapahi, po spletu kroži fotografija s policijske postaje

euro-2024
Necenzurirano

Kaj obleči za München ali katera je nacionalna barva Slovenije

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se po odhodu s Pop TV dogaja z Brankom Čakarmišem?

8. 6. 2024; 10.22
Avtor: N.S./ revija Lady
branko-čakarmiš

Branko Čakarmiš foto: POP TV

Branko Čakarmiš zdaj več časa posveča družinskemu življenju, soprogi Katji in njuni hčerki Karini. Odkar je zapustil Pop TV, se bolj redko pojavi v javnosti.

Vsem dobro znani televizijec Branko Čakarmiš je v zadnjem letu doživel ogromno sprememb, med drugim se je moral posloviti tudi od žirantskega stolčka šova talentov in mesta generalnega direktorja Pro Plusa. Po odhodu s komercialne televizije se je »slovenski Simon Cowell«, kot so mu radi rekli v šali, saj je veljal za najbolj strogega žiranta v našem medijskem prostoru, umaknil tudi iz javnega življenja in poskrbel za radovednost tistih, ki se sprašujejo, kaj te dni počne Čakarmiš.

Na Pop TV pravijo, da se je posvetil novi vlogi strateškega svetovalca v podjetju CME Adria, svetoval pa naj bi pri ustvarjanju vsebin ter poslovnem razvoju. Pred kratkim je bil govornik na NEM Dubrovnik 2024, kjer je delil svoje strokovno znanje in izkušnje s ključnimi akterji v televizijski industriji. Naš vir iz ljubljanskih Kosez pa nam je zaupal, da Branko trenutno najraje uživa v družinskem življenju in se osredotoča na nove poklicne izzive. S soprogo Katjo Kovačič Čakarmiš, ki je učiteljica terapevtske joge in dihalnih tehnik, sta ponosna starša hčerke Karine, ki zvezdniškega očka vrti okoli prsta. Menda je čudovit mož in oče, ki uživa v družinskem življenju.

Branko Čakarmiš na nedavnem koncertu v Križankah. foto: Marko Dellbelo Ocepek

prejšnji članek
Lado Bizovičar se najraje posveča hčerama
Svet slavnih
Lado Bizovičar se najraje posveča hčerama
naslednji članek
Kristijan iskreno o svoji ljubezni: Rad jo imam!
Resničnostni šovi
Kristijan iskreno o svoji ljubezni: Rad jo imam!