Svet slavnih
 

Lado Bizovičar se najraje posveča hčerama

8. 6. 2024; 10.30
Avtor: Revija Lady
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Mediaspeed

Lado Bizovičar se je po spektaklu v Stožicah lahko posvečal izbranki Aneli in hčerkama, za kateri pravi, da sta zelo duhoviti.

Vsestranski zvezdnik Lado Bizovičar je konec januarja navdušil s pred - stavo Slovenska muska v Stožicah, s katero se je zapisal v zgodovino, zdaj pa počasi začenja priprave na snemanje avdicijskih oddaj nove sezone šova Slovenija ima talent. Marsikdo se sprašuje, kaj je priljubljeni Lado počel zadnje štiri mesece … Posvečal se je družinskemu življenju, svoji izbranki Aneli Šabanagić in hčerkama. Ponosen zvezdniški očka pravi, da je biti starš ena izmed najpomembnejših in najljubših vlog v njegovem življenju, in vedno poudarja, kako zelo ceni čas, preživet s hčerkama.

»Res sta zelo duhoviti. Imam jih že skoraj 50 in mislim, da sem veliko bolj umirjen foter od očetov, ki so mlajši od mene,« je razkril Bizovičar, ki mu je zelo pomembno, da hčerama zagotavlja podporo in varnost ter jima pomaga pri razvoju in odraščanju, saj sta zanj vir veselja in navdiha. Lado in Anela želita, da hčerki odraščata stran od oči javnosti in uživata v preprostih radostih otroštva, zato ju v želji po normalnem otroštvu tudi skrivata pred mediji.

prejšnji članek
Miha Guštin - Gušti pred srebrno poroko
Svet slavnih
Miha Guštin - Gušti pred srebrno poroko
naslednji članek
Kaj se po odhodu s Pop TV dogaja z Brankom Čakarmišem?
Svet slavnih
Kaj se po odhodu s Pop TV dogaja z Brankom Čakarmišem?
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.