thai-teacher
Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet neposredno prenašala posnetke izpod svojega krila

PREMOGOVNIK VELENJE
Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje rudnika bo stalo milijardo evrov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Guštin - Gušti pred srebrno poroko

8. 6. 2024; 10.33
Avtor: TP/Revija Lady
Miha Guštin - Gušti, Chantal Van Mourik Guštin

Miha Guštin - Gušti in žena Chantal Van Mourik Guštin foto: Jure Klobčar

Miha Guštin - Gušti in njegova žena Chantal bosta 25. avgusta proslavila 25 let zakona.

Za glasbenika Miho Guština - Guštija je to leto v znamenju jubilejev. Na poklicnem področju namreč praznuje 40 let kariere, zasebno pa 25 let poroke. Prvi jubilej bo kronal 19. septembra s koncertom Moje sanje, moj planet v Križankah, za zasebnega pa še ne ve, kdaj in kje ga bosta z ženo Chantal proslavila. »Za zdaj še nimava resnejših načrtov. Po eni strani bi si želela narediti veliko zabavo z vsemi prijatelji in družino, ker to sovpada z mojim koncertom v Križankah, pa bova najverjetneje šla pozneje na en lep romantičen izlet nekam, kjer je toplo in mirno,« nam je ob promociji svojega novega albuma z naslovom Ljubezen osvobaja dejal Gušti.

Vse bolj mirno pa je tudi doma. »Kris se je od doma odselil že pred dvema letoma, septembra pa se namerava še Maks. Na srečo imamo zelo glasno psičko Apple,« nam je v smehu povedala Chantal. Kljub temu pa še vedno ostajajo zelo povezani. Njihovi pogovori se vedno vrtijo okoli glasbe, saj so vsi del nje. Kris, kot je znano, ustvarja v skupini Joker Out, tudi hčerka Maja ima že svojo skupino, Chantal je predstavnica za stike z javnostmi založbe SonicTribe, sin Maks pa se ukvarja z vizualnim delom oziroma deluje v zaledju.

»Maks zdaj zaključuje srednjo medijsko šolo in bo se potem šolal na področju filma. Ne zdaj takoj, pozneje, zdaj bo najprej malo pavziral in si oddahnil. Zelo veliko je namreč delal in še dela. Bil je pri vseh videospotih, ki so jih Joker Out naredili z Markom Pircem, zraven je bil tudi pri Neishinem spotu in na snemanju koncerta MRFY. Veliko dela tudi kot rodie in hodi na terene z Jokerji kot del podporne ekipe. Hčerka Maja pa ima 14 let in je lani začela igrati kitaro. Ima istega učitelja, kot ga je imel Kris, Mateja Mršnika, in zelo lepo napreduje. Ima tudi šolski bend. V njem so štiri punce: Maja poje in igra kitaro, potem so še bobnarka, basistka in še ena kitaristka. Junija bodo imele prvi nastop na valeti,« nam je zaupala Chantal.

prejšnji članek
Vesna Pernarčič (Skrito v raju) nima strahu pred staranjem
Svet slavnih
Vesna Pernarčič (Skrito v raju) nima strahu pred staranjem
naslednji članek
Lado Bizovičar se najraje posveča hčerama
Svet slavnih
Lado Bizovičar se najraje posveča hčerama