asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

trump biden soočenje
Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej uživajo le dresirani pujsi

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara (Radio 1) osvojila Triglav

20. 6. 2024; 10.40
Avtor: K.M.
Lara Tošić, triglav

Lara Tošić je osvojila vrh Triglava. foto: Instagram

Pripravnica Lara Tošić je prečrtala še eno točko na svojem seznamu želja, ki ga mora izpolniti, preden jo ekipa sprejme kot polnovredno članico Jutranje budnice.

Kljub prekrasnim sončnim vremenom, ki smo ga bili v Sloveniji včeraj deležni v dolini, se je Lara Tošić med vzponom na vrh Triglava soočila z nekoliko bolj zahtevnimi razmerami. Triglav je namreč še vedno pobeljen s snegom, zadeve pa je še bolj otežil tudi veter. Lara je med javljanjem na družbenem omrežju sicer priznala, da je pred Kredarico nekajkrat skoraj obupala. Vseeno pa se ji je na koncu uspelo povzpeti na najvišjo slovensko goro, kjer je včeraj nekaj pred 19. uro pred Aljaževim mestom razprla slovensko zastavo. Fotodokaz je sicer objavila šele danes v zgodnjih jutranjih urah. 

Lara je z gorskim vodnikom Planinske zveze Slovenije Miho Habjanom vrh Triglava osvojila včeraj malo pred 19. uro. foto: Promocijski material

"Gneče ni bilo, na zadnjem vzponu do vrha sva imela goro zase, kar je tudi plus. Pa tudi vmes nisva veliko ljudi srečala, ker niso še razmere za na Triglav hoditi. Moj vodič je rekel, da je rekordno veliko snega, ga je toliko, kot ga je ponavadi za 1. maja. Sva se kar namučila. Imela sem čelado, dereze, parkrat sem celo padla," je povedala Lara in zaupala, da je prejela tradicionalni krst na vrhu: "Jaaa trikrat me je našeškal po riti (smeh). Kar je treba, je treba. Ko sva šla iz Kredarice na vrh, sem bila malo sitna, češ kako je še daleč. Zdaj sem pa vesela, da sva gor, da si nisva vzela pavze in vse naredila v enem dnevu."

Pripravnica Lara mora tako opraviti še dva izziva iz svojega seznama želja, ki ji bo omogočil, da postane polnovredna članica ekipe jutranjega šova na Radiu 1 Denis Avdić Show. Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak, ki tvorijo jutranjo ekipo, pa so se včeraj skupaj namesto na Triglav odpravili v Nemčijo, kjer si bodo danes v živo ogledali tekmo slovenske nogometne reprezentance proti Srbiji. Kljub temu pa so svojo pripravnico ves čas spodbujali in podpirali. 

prejšnji članek
Obraz Vizite odhaja novim izzivom naproti
Svet slavnih
Obraz Vizite odhaja novim izzivom naproti
naslednji članek
Radost polfinalistov ter slovo Lidije in Domna
Resničnostni šovi
Radost polfinalistov ter slovo Lidije in Domna