dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: 'Matija' o družini in želji, da postane mama

19. 6. 2024; 05.00
Avtor: V.M.
Mirna Mihelčić

Mirna Mihelčić foto: NOVA TV

Igralko Mirno Mihelčić so Botri izstrelili naravnost med zvezde. Tega je najbolj vesela njena mati, ki ji je v veliko oporo.

Od dne, ko je Mirna posnela svoj prvi kader v seriji Botri, je preteklo že kar nekaj filmskega traku. Čeprav je v minulih letih postala opazno samozavestnejša, pa se še vedno zelo dobro spomni občutkov radosti in veselja, ko je osvojila vlogo Matije Macan. Srečo je skupaj z njo občutila tudi njena družina, zlasti mama.

»Moja mama Zorana skupaj z mano okuša vse, kar doživljam v življenju. Seveda pa sta tu še moj šest let starejši brat in štirinajst let starejša sestra. Nikoli ne pričakuješ, da boš vlogo dobil, in ko jo dobiš, je to le potrditev, da svoje delo opravljaš prav in da je trud poplačan,« je pojasnila Mirna in omenila, da se tudi sestra ukvarja z umetnostjo, medtem ko se je brat našel v računalniških vodah.

»Sestra se že vrsto let ukvarja s hip-hop plesom, v Šibeniku pa ima tudi svoj plesni klub Balans. Brat je izbral IT sektor, tako da se ni odločil za umetniško delo, kot midve,« se smeji igralka, ki ji družina neizmerno veliko pomeni. V vlogi mame se vidi tudi sama. »Ko bo čas, bi vsekakor rada postala mama. Strinjam se, da je za žensko najlepša vloga ravno vloga matere in to je zagotovo nekaj čudovitega. Veselim se, da bom nekega dne postala mama.«

prejšnji članek
Druga plat nežne Barbare Nonis
Resničnostni šovi
Druga plat nežne Barbare Nonis
naslednji članek
Najboljši načini vadbe na prostem
Zdravje
Najboljši načini vadbe na prostem