asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Druga plat nežne Barbare Nonis

19. 6. 2024; 06.00
Avtor: V.M.
barbara-nonis-masterchef

Barbara Nonis MasterChef foto: Osebni arhiv

Barbaro Nonis smo spoznali kot nežno in srčno tekmovalko lanske sezone šova MasterChef. Se pa v simpatični dolgolaski skriva tudi bolj drzna plat …

Mamica treh otrok Barbara Nonis je velika ljubiteljica morja, ki pa ji ni ljubo le zaradi sproščenega plavanja. Poleg tega, da se strašno rada potaplja in odkriva morski svet, v globinah morja najde tudi zaklade, ki romajo na družinski jedilnik.

Sončki Barbare Nonis foto: Osebni arhiv

»Pod vodo sem hud plenilec. (smeh) Lovim hobotnice, rake, školjke in sipe. Lova učim tudi svoje otroke in prav v veselje mi je, kadar jih vidim, kako brez strahu sežejo z roko v luknjo, kjer se skriva hobotnica,« je v klepetu za revijo Jana pojasnila Barbara, nam pa še zaupala, da je morsko okolje zasidrano v njeni duši že od mladih let. Da je tudi svojega dragega moža spoznala ob kulisi morja in sonca, nas torej sploh ne preseneča.

»Ko sem spoznala Thea, sem živela na Kanarskih otokih v razposajenosti mladostnih dni,« se spominja Barbara, Theo pa doda, da se je vanjo zaljubil na prvi pogled. Naklonjenosti ni skrival, dolgolaso lepotico je iz dneva v dan presenečal in jo popolnoma očaral. »Theo je bil vedno nasmejan, igral je kitaro, bil je dobrosrčen, z njim sem jadrala na sosednje otoke, najbolj pa me je pri njem očaralo spoznanje, da je zelo pameten človek se spominja Barbara, ki ima danes s Theom tri otroke, dve deklici in dečka.

prejšnji članek
Žan Serčič: Tega na odru še nisem začutil tako močno
Svet slavnih
Žan Serčič: Tega na odru še nisem začutil tako močno
naslednji članek
Botri: 'Matija' o družini in želji, da postane mama
Svet slavnih
Botri: 'Matija' o družini in želji, da postane mama